Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2021 10:11 - Бил Гейтс току-що получи спасителна помощ от 3,5 милиарда долара от пакета „стимули“ на Байдън
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 827 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2021 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Бил Гейтс току-що получи спасителна помощ от 3,5 милиарда долара от пакета „стимули“ на Байдън

15.03.2021 г. / От Итън Хъф /
                         image

Сгушен в "американския спасителен план" на демократите е подарък за милиардер евгенист Бил Гейтс на стойност 3,5 милиарда долара .

Докато десетки милиони американци са изправени пред загуба на работа и изгонване, съоснователят на Microsoft получава масивна парична инфузия за така наречения си „Глобален фонд за борба със СПИН, туберкулоза и малария“.

На страница 613 от законопроекта за „стимули“ се посочва, че 3,75 милиарда щатски долара ще бъдат предоставени на разположение на Държавния департамент „за подкрепа на програми за превенция, лечение и контрол на ХИВ / СПИН с цел предотвратяване, подготовка и отговор на коронавирус, включително за смекчаване на въздействието на такива програми от коронавирус и подпомагане на възстановяването от въздействието на коронавируса. "

От тези $ 3,75 милиарда, $ 3,5 милиарда се отпускат специално за Бил Гейтс, за да му помогне да "се бори" със СПИН, туберкулоза и малария, предполагаемо.

„Докато мизерна сума за мегамилиардер като Гейтс и бледност в сравнение с другите разпоредби на законопроекта, много от критиците на милиардера биха възразили Гейтс да бъде дарен с милиарди долари, които той ще използва номинално за международни проекти“, пише Ричард Мурхед за политиката на Голямата лига .

„Гейтс, един от най-богатите хора в света, има нетна стойност от над 137 милиарда долара. Няма причина да мислим, че той не може просто да финансира лично проекта си за Глобален фонд, като подаръкът на Сената за организацията представлява малък процент от личното му богатство. "

Бил Гейтс краде пари на американски данъкоплатци, за да финансира многобройните си групи с нестопанска цел

Гейтс е натрупал за себе си толкова много финансово богатство, че сега е най-големият земевладелец в Америка , след като е купил значителни парчета от земеделските земи на нашата нация, за да се превърне във ферми „фабрики“ за генетично модифицирани организми (ГМО).

Защо най-големият собственик на земя в страната се нуждае от „стимул“, платен от американските данъкоплатци, е въпросът на деня, който всички патриоти трябва да питат своите представители още сега.

„Гейтс е привърженик на замяната на биологично месо с отгледани в лаборатории имитации, дори стига дотам, че изисква да се премахне консумацията на месо в западните, развити страни“, предупреждава Мурхед.

„Неговият проект за глобален фонд за СПИН е създаден през 2002 г. за борба с разпространението на болести в страните от третия свят.“

Един от последните хора, нуждаещи се от финансово стимулиране, е Бил Гейтс. Той трябва да е този, който изпраща стимули за проверка на данъчнозадължени американци, много от които той е ограбвал многократно чрез своите многобройни организации с нестопанска цел.

„Той трябва незабавно да изплати цента от подаръка директно на американския данъкоплатец“, съгласява се Мурхед.

Единственото, за което Бил Гейтс се грижи освен себе си, е глобалното обезлюдяване. Той е признавал това много пъти и точно това е всичко, за което ще отидат всички тези пари.

Ако Гейтс е в състояние да открадне достатъчно от данъчните ви долари, което изглежда изглежда успешно, тогава крайната му игра ще бъде да намали населението на света до това, което смята за по-устойчиво.

Това ще изисква инжектиране на милиарди хора с „ваксини“, които ще ги стерилизират или в някои случаи ги убиват . Вече наблюдаваме това да се случи с ваксините „Operation Warp Speed“ за коронавируса Wuhan (Covid-19), които осакатяват и убиват хиляди.

„Бил Гейтс вярва в социализма. Той вярва, че хората нямат право да притежават собственост, освен ако не сте елитар като него, така че защо просто не вземем парите му, вместо да му дадем парите си? - попита един коментатор на политиката на Голямата лига .

Вижте следното видео от TED Talk, в което Бил Гейтс открито призна, че ваксините се използват за намаляване на населението в света:

Повече от последните новини за Бил Гейтс можете да намерите на Evil.news .

Източниците за тази статия включват:

BigLeaguePolitics.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39932615
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930