Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2021 17:17 - Вътрешната Земя и Царството на Агарта
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5936 Коментари: 0 Гласове:
70

Последна промяна: 11.08.2021 02:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Вътрешната Земя и Царството на Агарта

Агарта в Кухата Земя

От Д-р Джошуа Дейвид Стоун

 image

 image
 
 image

Най-голямото разкритие на всички времена е фактът,че има цивилизация от хора, живеещи в центъра на Земята, името на чиято цивилизация е известно като „Агарта”. На някои може да им е трудно да повярват. Знам, че за мен беше така пъвоначално, и все пак сега вече имам абсолютни знания за истинността на това.

Да започнем с Будистите, в тяхната теология те горещо вярват в съществуването й. Те вярват, че това е раса от супер мъже и жени, които понякога идват на повърхността, за да наблюдават развитието на човешката раса. Те също вярват, че този подводен свят има милиони обитатели и много градове, а столицата им е Шамбала. Господарят на този свят се е вярвало, че давал нареждания на Далай Лама от Тибет, който е неговият земен представител. Неговите послания са били препращани през определени тайни тунели, свързващи този вътрешен свят с Тибет.

 

Известният руски канал, Николай Рьорих, който беше канал на Възнесения Майстор, Ел Мория, твърдеше, че Лхаса, столицата на Тибет, беше свързана с тунел с вътрешната земя, Шамбала. Входът на този тунел е охраняван от Лами, заклели се да пазят тайна. Подобен тунел се вярваше, че свързва тайните камери в основата на великата пирамида в Гиза и Агарта.

Индийския епос, Рамаяна и Бхагавад Гита са двата най-известни текста в Индия. Рамаяна разказва историята на великия Аватар Рама. Бхагавад Гита разказва историята на Кришна. Рамаяна описва Рама като „емисар от Агарта”, който пристигна с въздушно превозно средство. Доста невероятно е, че и Будистката , и Хинди религията поотделно имат предвид Агарта.

 

Първото публично доказателство се появи през 1947, когато Контраадмирал Ричард Е. Бърд от Армията на САЩ излетя директно към северния полюс и вместо да отиде над полюса, всъщност влезе във Вътрешната Земя. В дневника си наред с другите свидетелства, той разказва за влизането във вътрешната кухина на Земята и за изминаването на 1700 мили над планини, езера, реки, флора и фауна. Той разказва, че е видял чудовищни същества, подобни на мамутите от древността, движещи се сред растителността. Накрая открива градове и процъфтяваща цивилизация.

 

Самолетът му накрая бил поздравен от летателни апарати от вид, който той не бе виждал преди. Те го ескортираха до безопасно място за приземяване и той беше достойно приветстван от емисарите на Агарта. След като си починал, той и екипажа му били отведени да се срещнат с Владетеля на Агарта. Казаха му, че му е било разрешено да влезе в Агарта, поради високо моралния му и етичен характер. Те продължили и му казали, че откакто САЩ е пуснал атомни бомби над Хирошима и Нагасаки , те били много загрижени за тяхната собствена безопасност и оцеляване. Те решили, че е време да осъществят по-голям контакт с външния свят, за да се уверят, че ние не бихме унищожили тази планета и тяхната цивилизация с нея. Било им разрешено да изразят целта си чрез осъществяване на контакт с някой, на когото имат доверие.

 

За да съкратим цялата тази дълга история, ще кажем, че Адмирал Бърд и неговия екипаж, при тяхното посещение, бяха направлявани от домакините си в техния самолет обратно към външния свят, а животът им се промени завинаги.


 

В книгата на Д-р Реймонд Бернард, озаглавена „ Кухата Земя” се разказва за човек,който потвърждава историята на Адмирал Бърд. Д-р Нелхи Котън от Лос Анжелис докладва, че един от пациентите му, мъж с Нордическо потекло, му е разказал следната история:

 

Живеех близо до Арктическия кръг в Норвегия. Едно лято аз и един мой приятел решихме да отидем с лодка заедно колкото можем по-далеч в Северната страна. И така, приготвихме провизии в малка рибарска лодка и се отправихме към морето.

 

След един месец ние бяхме далеч на север, отвъд Полюса и в странна нова страна. Ние бяхме силно удивени от времето там. Топло и толкова странно, че и двамата бяхме изумени. Пред нас в топлото открито море, в което бяхме, имаше нещо като огромна планина. В тази планина в определено място океанът сякаш се изпразваше. Озадачени, ние продължихме в тази посока и се намерихме плаващи в огромен каньон, водещ към вътрешността на Земята. Продължихме да плаваме и тогава видяхме това, което ни изненада…слънце, греещо вътре в Земята.

 

Океанът, който ни отнесе до вътрешността на Земята постепенно стана на река. Тази река водеше, както осъзнахме по-късно, всичко през вътрешната повърхност на света от единия до другия му край. Тя може да ви отведе, ако я следваш достатъчно дълго, от Северния полюс право до Южния полюс.

 

Ние видяхме, че вътрешната повърхност на Земята е разделена, както и другата, на суша и вода. Има много слънчева светлина и изобилие от животни и растения там. Ние плавахме още по-далеч и по-далеч в тази фантастична земя, фантастична, защото всичко беше огромно по размер, в сравнение с нещата от външната страна. Растенията са големи, дърветата гигантски и накрая ние стигнахме до гиганти.

 

Те обитаваха къщи и градове, точно както ние на повърхността на Земята, използваха вид електрически превозни средства, подобни на моно-рали кола за превоз на хора. Тя може да пътува по бреговете на реката от град до град.

 

Няколко от обитателите на Вътрешната Земя, огромни гиганти, забелязаха лодката ни в реката, а ние бяхме напълно изумени. Те обаче бяха доста дружелюбни. Поканени бяхме да вечеряме с тях в домовете им и така, моят придружител и аз се разделихме, той отиде с единия гигант в дома му, аз с другия, в неговия дом.

 

Моят приятел, гигант ме заведе до дома си и семейството си, а аз бях напълно изплашен от огромните размери на всичко в дома му. Масата за вечеря беше колосална. Блюдо беше сервирано пред мен, пълно с огромно количество храна,че бих се хранил с него цяла седмица. Гигантът ми предложи чепка грозде, всяко от зърната на което беше голямо колкото наша праскова. Опитах едно и открих, че е далеч по-сладко от което и да било, което бях опитвал отвън. Във вътрешността на Земята всички плодове и зеленчуци имат далеч по-добър вкус и са по-ароматни от онези, които имаме на външната повърхност на Земята.

 

Ние прекарахме с гигантите една година, радвайки се на тяхната компания, както те се радваха да ни опознаят. Ние наблюдавахме много странни и необикновени неща по време на нашето посещение при тези забележителни хора и постоянно бяхме изумявани от научния им прогрес и изобретения. През цялото тва време те никога не бяха враждебни към нас и ни беше позволено да се върнем към дома си по същия начин, както дойдохме…всъщност, те вежливо предложиха тяхната защита, в случай че се нуждаехме от нея в пътуването обратно към дома”.

 

Друг интересен разказ за посещение в кухата Земя е на норвежец на име Олаф Йенсен,записан е в книга, наречена „ Опушеният Бог”, написана от Уилис Джордж Емерсон. Терминът „ Опушеният Бог” се свързва с Централното Слънце, което е вътре в Земята и е по-малко и по-малко ярко от нашето външно Слънце, разбира се,и оттук се вижда като опушено.

 

Книгата е свързана с преживяванията на старонорвежки баща и син, които с малката си рибарска лодка искаха да открият „ земята отвъд северния вятър”, за която бяха чували. Буря очевидно ги отнася през отвора в полюса в кухата вътрешност на Земята.

 

Книгата беше публикувана през 1908г. Разказва за преживяванията на сина. Те очевидно прекарват две години там и после се връщат през отвора в Южния полюс, бащата загива,когато айсберг се разделя на две и счупва лодката им. Синът бил спасен и разказал невероятната си история.

 

Той бил затворен в лудница, защото никой не му повярвал. След като е бил освободен и прекарва 26 години като рибар, той заминава за Съединените Щати. На около 90 годишна възраст той се сприятелява с Уилис Джордж Емерсон и му разказва историята си. На смъртното си легло му дава също и карти, които е направил на вътрешността на Земята и ръкопис с неговите преживявания. Книгата „Опушеният Бог” разказва за неговите преживявания.

 

Пълния текст на „ Опушеният Бог” е на разположение в края на този документ, преди по-скорошните Вътрешно Земни комуникации чрез Дани Робинс в нейните две книги за Вътрешната Земя . В книгата той каза, че хората живеят от 400 до 800 години и са силно напреднали в науката. Те могат да препращат мислите си един на друг чрез определен тип излъчване и имат източници на енергия, далеч по-мощни от нашето електричество. Те са създателите на летящите чини, които се задвижват от тази мощна енергия, извлечена от електромагнетизма на атмосферата. На ръст са дванадесет и повече стъпки.

 

Друга интересна странична бележка е от 1942 . Нацистка Германия изпраща експедиция, съставена от някои от нейните видни учени, с намерение да открие вход към Вътрешната Земя. Гьоринг, Химлер и Хитлер с ентусиазъм одобриха проекта. Фюрерът беше убеден, че земята е вдлъбната и че хора живеят вътре в земното кълбо.

 

В „Кухата Земя” Реймонд Бернард също разказва за снимка, публикувана през 1960 в Торонто, Канада Глоуб и Мейл, която представя красива долина с буйни зелени хълмове. Летец твърдеше, че снимката е била направена в самолета му, докато е летял „отвъд Северния полюс”.

 

Ченълингите на Джуал Кул за Кухата Земя.

Когато и да правя проучване по даден въпрос обичам да взимам под внимание информацията спрямо обратната връзка на Джуал Кул. Въз основа на споделяното с Него и на това, което споделям с вас в тази книга, има да се добавят много интересни неща.

 

Първо, той потвърди, че Адмирал Бърд наистина е пътувал до Вътрешната Земя, както е казал. Той каза, че има Слънце във Вътрешната Земя, но то е различно от нашето външно Слънце. Той каза, че Полярното сияние не е причинено от Слънцето на Вътрешната Земя, а от различен светлинен източник. Той каза, че отворите на Полюсите са много широки и кораби и самолети могат да влизат в тях, обаче са естествено защитени от някакъв вид енергийно поле. Хората могат да ги намерят ако действително ги търсят, обаче, те са леко замаскирани от това енергийно поле.

Той потвърди, че има входове към Вътрешната Земя в Египет, Тибет и Юкатан и също добави, че има други входове в Бермудския триъгълник, Русия и Африка.

Той каза, че във Вътрешната Земя има различни раси, точно какт на повърхността на Земята, а някои от тях са доста високи. Също потвърди, че правителството на САЩ и други страни са наясно с Вътрешната Земя, но прикриват фактите, както и че са осъществявали връзка с НЛО и извънземни.

 

Д-р Джошуа Дейвид Стоун

 

http://www.iamuniversity.ch/Agartha-In-The-Hollow-Earth

 

=============================================================

Откъде идва тази подземна цивилизация?

Смята се, че са се заселили там преди около 100 хиляди години, когато война е опустошила Земята.

Бивш агент на военното разузнаване на САЩ – Върджил Армстронг, описва населението, което живее под нас, като хора, които познават безсмъртието, могат да контролират атмосферните процеси и пътуват с невижданата скорост от три хиляди мили в час. Тези същества са наследници на антлантите и лемурите и летящите чинии, които понякога виждаме, са техни.

Човекът, който пръв е прелетял над Южния полюс, казва, че отвъд него има територия, където климатът е много приятен и топъл, с буйна растителност, планини, реки и езерца. Хората, които населяват тези места, владеят телепатията и общуват по този начин. Те не живеят на повърхността, а под земята, на няколко мили дълбочина. Там съществува милионен град, наречен Агарта.

Бившият агент на тайните служби – Армстронг, който е разполагал с дневника на Бърд, прелетял над Южния полюс, твърди, че този откривател е живял в Агарта почти месец и може да се вярва, че там има по-високо развита цивилизация от нашата. Според агентът на тайните служби част от технологиите за производството на летателни машини е разкрита на Пентагона от жителите на Агарта. Това е невидимият самолет с технология Стелт.

За съществуването на такъв град сведения има още от ІХ- Х век, когато руски монах заедно с група хора успява да достигне Агарта, престоява там дълго и се връща след около 50 години съвсем сам, за да разкаже на хората за това.

Американските служби днес пазят входа за подземния град, за да не бъде достигнат от авантюристи.

Ричард Бърд няколко пъти подчертава в своя дневник, че хората, които живеят в Агарта, са безсмъртни и знаят как се достига физическо безсмъртие.

Армстронг смята, че подземната цивилизация Агарта може да ни спаси от Апокалипсис, но само ако ни намира достойни за това.


 

==============================================================

интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд
 

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Агарта - Разширяване на границите

Д.У.: Здравейте и добре дошли на “Космическото Разкриване”! Кори, в предишното интервю ние говорихме за историята наТайната Космическа Програма (ТКП). Вие казахте, че съвременната история на ТКП започва с немските окултни групи.  К.Г.: Да. Д.У.: Разказахте, че немците влезли в контакт с две големи разумни цивилизации, които им помогнали да усъвършенстват космическия кораб “Камбана” и че това е била технология с антигравитация. К.Г.: Да. Но немците и сами били напреднали доста. И тези две цивилизации им помогнали да усъвършенстват дадената технология. Д.У.: Вие казахте, че в Космическата Програма представителите на едната от цивилизациите ги наричат Дракони. К.Г.: Да. Д.У.: Втората цивилизация се нарича Агарта. Казахте, че агартяните живеят под земята, в Хималаите. К.Г.: Да. Д.У.: Агартяните живели ли са някога на повърхността? К.Г.: Това не е известно със сигурност. Може би преди десетки хиляди години. Те живеят под земята вече много десетки хиляди години. Д.У.: Какво ги е принудило да избягат от повърхността? К.Г.: Нещо се е случило. Някакъв катаклизъм ги е принудил да отидат под земята. Д.У.: Съдейки по описанието, жителите на Агарта напомнят гръцките богове. Предполага се, че те са били със светли коси и сини очи. Но гръцките богове постоянно воювали помежду си. Как мислите, има ли връзка между гръцките богове и Агарта? К.Г.: Безспорно. До преди да достигнем определено ниво на развитие, жителите на Агарта се представяли пред населението на повърхността като богове. След това започнали да се представят като извънземни. Подземната цивилизация живее в мрежа от градове. Те имат цяла флота от космически кораби, която наричат “Сребърна флота”. Д.У.: Споменахте, че Драконите са дошли тук преди около 375.000 години. Има ли връзка между Драконите и тези, които шумерите наричат анунаки? К.Г.:  Съгласно някои изследвания, Драконите са влизали в контакт с хората и са извършвали над тях експерименти много отдавна. Те нямат никакво отношение към извънземните-хуманоиди от Супер Федерацията, които извършват 22 различни генетически и социални програми. Така че е напълно възможно Захария Ситчин да нарича анунаки именно Драконите. На мен подробно ми обясниха, че анунаки - това е просто шумерско название на тези, които днес наричаме извънземни. Това са "тези, които Ану е изпратил от небето на Земята". Такова название се е отнасяло към повече от една група. Очевидно е само това, че в своите текстове шумерите говорят за някакъв вид рептилоиди. Д.У.: На изображенията на шумерите се виждат не само същества два пъти по-високи на ръст от околните хора, но и Авиани (пернати). Има шумерски изображения на човешки тела с птичи глави. Знаете ли за други Авиани освен Сините Авиани? К.Г.: Да. Има няколко различни вида. Някои са крайно недружелюбни. По ниво на технологиите те се отнасят към четвърта плътност. Имат развити технологии, но не от високо ниво, не от етерно и не от духовно ниво. Древните египтяни са изобразявали Авианите като Тот и Гор. Д.У.: Как смятате, Драконите действително ли са съединили своята генетика с нашата, за да създадат “Адам” – примитивен работник? К.Г.: Не съм уверен, че това е направено именно от тази група. Известно ми е, че в нашите гени има остатъци от гените на няколко различни раси. В човешкия геном има неголямо количество от ДНК на рептилии. Д.У.: Драконите през цялото време ли са били тук, никъде ли не са си отивали? К.Г.: Някога на Земята се водели войни. Имало е времена, когато Драконите са ги прогонвали и те са оставяли след себе си потомство. А после се връщали и изгонвали други извънземни групи. За стотици хиляди години на нашата планета се е случвало какво ли не. Д.У.: У шумерите има ламии – жени-змии. А у индусите има наги. В Камбоджа има цял храм, посветен на змийските богове. В Южна Америка има много пирамиди, в основите на които могат да се видят глави на дракони. Може ли това да са следи, оставени на Земята от Драконите? К.Г.: Напълно е възможно. Има и други същества, приличащи на хищни птици. Някои хора ги бъркат с рептилоиди. Много от тях на гърба си имат пера. Това е нещо средно между рептилоиди и Авиани. Д.У.: Значи съществуват всевъзможни хуманоиди... Вие казахте, че Драконите са ги прогонвали, после са се връщали. Те са неприятен народ, нали? К.Г.: Да, много. Д.У.: Има легенди, в които се казва, че на пирамидите са се принасяли човешки жертви. Нуждаели ли са се Драконите от човешки жертвоприношения? К.Г.: Да. Д.У.: Значи те са жестоки. Тогава защо някой ще иска да работи с тях? К.Г.: Тези, които искат да работят с тях, също не са ангели. Д.У.: Немските окултни общества? К.Г.: Да, а по-късно и други западни окултни общества. Когато немците започнали да излизат в космоса, те се сблъскали с други групи, също не особено дружелюбни. Тогава немската окултна група решила да влезе в съюз с “най-яките момчета на игралната площадка”. Д.У.: Каква е ролята на Агарта в ранното развитие на немската космическа програма? Как е станал преходът от технологията “Камбана” до началото на създаването на отцепила се цивилизация? К.Г.: Немците заимствали много неща от Агарта. Агартяните са със светли коси и сини очи. Идеални представители на “висша раса”. На ръст жителите на Агарта са като нас, може би малко по-високи. Облечени са в трико. По-късно и немците започнали да се обличат като тях и да се представят за извънземни. През 1950-те години немците влизали в контакт с жители от повърхността на Земята и казвали, че са "извънземни и са дошли тук за благото на планетата Земя". Д.У.: Как мислите, с кого немците са влезли в контакт по-рано: с Драконите или с Агарта? К.Г.: Предполагам, че първи са били Драконите. Но може би и с Агарта. Установяването на връзки с Агарта може би е започнало тогава, когато немците са извършвали много разкопки на Изток, търсейки древни описания с информация за виманите. Към края на Втората световна война агартяните поканили при себе си няколко немци и им показали древни руини под ледовете на Антарктида. Там има множество древни постройки, напълно разрушени от ледниците. Под ледниците се крият множество подземни градове и мрежи. Много от тях са законсервирани. Под леда има термална активност, вулканична дейност. Има огромни ледени куполи, но под тях има градове. Топлината от вулканичната активност е достатъчна за комфортен живот. Д.У.: Антарктида някога е била обитаема земя? К.Г.: По-скоро се е намирала някъде на мястото на съвременна Австралия. Д.У.: И преди катаклизма там е имало селища? К.Г.: Да. Древна цивилизация. Д.У.: Кога е станала тази  катастрофа, преди 13.000 години, когато е загинала Атлантида? К.Г.: Не, много по-рано. Отначало хората са мислели, че Атлантида е била родината на Агарта. Но от прочетената информация става ясно, че развалините са много древни, за да бъдат родно място на агартяните. Под леда има три обитаеми града. Д.У.: Когато немците отишли там, градовете вече са били обитаеми? К.Г.: Е, единият от градовете не бил в ред. Но имало идеален проход в пещерите за немските подводници. Идеално място за застрояване. Два от подземните градове били заети. Не знам какви са били тези групи, но те станали съюзници на Германия. Д.У.: Агартяните казвали ли са на немците къде да плават? Те били ли са открили вече тези градове? К.Г.: Да. Д.У.: За какво на Агарта са им били нужни немците, ако те вече са имали обширната Мрежа на Агарта, състояща се от всички подземни градове? К.Г.Агарта поканила при себе си само някои немци. Но съгласно сключения договор, тя помогнала на немците да открият места в Антарктида и в източната част на Южна Америка за строителство на подземни бази и надземни градове, практически напълно немски.

Под Антарктида имало много изоставени и повредени постройки. Имало подземен комплекс, който са могли да заемат и обновят. Немците създали там своя инфраструктура. За да попаднат там, те използвали подводници или напреднали летателни апарати. В Южна Америка немците се заселвали в джунглата и в пещери.
Д.У.: Немците се заселили в Антарктида, преди да напуснат планетата? К.Г.: Немците вече започнали да напускат планетата. Антарктида застроявали тогава, когато станало ясно, че страните от Оста са загубили войната. Д.У.: Т.е. немците имали нужда от място, където да се скрият, и Антарктида се оказала най-доброто скривалище? К.Г.: Да. Немците започнали строителството в Антарктида няколко години преди поражението. Те вече знаели, че ще загубят войната. Д.У.: Използвайки технологичните дарове от Драконите и Агарта, немците усъвършенствали “Камбаната”. К.Г.: “Камбаната” не е самият кораб, това по-скоро е двигателят. Хора не са можели да влизат в “Камбаната”. Д.У.: Къде се насочили немците най-напред? К.Г.: Отначало полетели на Луната. Там предприели няколко неуспешни опита да построят база. Д.У.: А колко кораба с двигател “Камбана” са имали? К.Г.: Няколко. Отначало, навярно, по-малко от сто. Корабите са били с различни размери. Най-големият май беше дълъг 30 метра. Д.У.: По-рано Вие казахте, че на обратната страна на Луната има много селища, всяка извънземна група има свое собствено дипломатическо представителство, граници и пр. К.Г.: Да, на Луната има много селища. Д.У.: Тогава защо обитателите на селищата не са се опитали просто да унищожат немците, долетели да намерят територия за себе си? К.Г.: Защото немците построили база в дипломатически регион, на територията на своите съюзници. Д.У.: Споменахте, че Агарта е работила с немските окултни общества в 1930-те и 1940-те години. Агартяните все още ли са тук на Земята? К.Г.: Напълно е възможно. На ТКП те се представяха като извънземни. В 1970-те -1980-те години ТКП откри, че те не са тези, за които се представят. Тогава агартяните престанаха да се представят за извънземни. Но пред много хора на повърхността на планетата те все още се представят за извънземни. Д.У.: В Съвета на Супер Федерацията има ли представител наАгарта? К.Г.: Не. Д.У.: Те са съвсем други? К.Г.: Да. Има още една група, която много прилича на жителите на Агарта, но са много по-високи и много приличат на представителите на нордическата раса. На ръст са около 3 метра. Д.У.: Агартяните срещат ли се с други разумни цивилизации? К.Г.: Те са в съюз с други древни отцепили се цивилизации. Освен това са сключили съюзи с извънземни групи. Д.У.: Ние обсъдихме доста страшни неща. Можете ли да се обърнете към хората, които може би не са чели предишните ни интервюта? Трябва ли да се безпокоим заради немците, Агарта или Драконите? Няма ли да се окажем просто готов бифтек, те ще дойдат и ще ни изядат? К.Г.: Не. Цялата вреда, която те са искали да нанесат, те вече са я причинили. Сега в нашата Слънчева система влезе нова група. Те неутрализират всякакви опити на дадените групи да създадат мащабни проблеми. Не вярвайте, ако по новините кажат нещо страшно. Ако Алиансът ТКП и Алиансът на Съществата от Сферите постигнат целта си, нас ни чака позитивно бъдеще. Д.У.: Кори, благодаря Ви, че бяхте с нас. Следващия път ще разкажем още за историята на ТКП, за колониите на Луната и на Марс. Благодаря за вниманието.  




Гласувай:
72


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470417
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031