Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07 16:16 - Защо световния "eлит" постоянно се опитва да отвори "портите" на други светове?
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5000 Коментари: 0 Гласове:
58

Последна промяна: 31.07 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Защо световния "eлит" постоянно се опитва да отвори "портите" на други светове?

Проектите за адронни колайдери (които, разбира се, са много повече от един), съдейки по изразходваните средства за изпълнението им, не се ограничават до някакви си "научни експерименти с частици". Така например, за изграждането на "Големия адронен ускорител" са изразходвани повече от 10 милиарда евро. И не е случайно, че някои учени говорят открито срещу тези експерименти, твърдейки, че те се финансират от световния "eлит", за да се отворят "портите" към паралелните светове или даже вселените. Например, преди около няколко години това го заяви кандидата на физическите и математическите науки С. Сал.
Също така, много независими изследователи казват, че тези дръзки експерименти могат да предизвикват чести климатични аномалии под формата на урагани и торнадо като "страничен ефект" от включването на колайдерите. Това се подкрепя от и странните атмосферни явления, които се появяват в небето над Женевското езеро и в други точки на Земята.

Също така, доста странно изглежда самоубийството на директора на ЦЕРН, известният физик Едуард Maнтила, извършено в края на 2016. Осъзнавайки преди смъртта си каква опасност за нашата планета представляват тези експерименти, преди да се самоубие той е изгорил цялата си академична справка и изчиства компютъра си, оставяйки само един текстов файл, който гласи както следва:

"1) Аз нарушавам международните закони по отношение на конфиденциалността, публикувайки тази информация.

2) Аз няма да разкрия местоположението си, тъй като знам, че всеки опит да се докаже това, което видях, или това, от което съм бил част, ще доведе до моята незабавна и обстойно подготвена смърт.

Моето име е д-р Едуард Maнтила и аз (технически все още) съм физик в CERN, намиращ се в Женева, Швейцария. Аз специализирам в изследването на субатомни частици и в кварковите взаимодействия. С други думи, аз изучавам много малките частици и как те взаимодействат помежду си с много висока скорост.

До четвъртък, 15-ти януари 2014, аз бях един нормален учен, които живее и работи на територията на ЦЕРН. Повечето учени, участващи в този изследователски проект подобно на мен живеят в общежитие на обекта в Женева и излизат улицата само по повод на социални дейности или случайни посещения у дома.

Повечето от вас, които сте чували за ЦЕРН, разбира се, сте чували и за ГАК (Large Hadron Collider) - най-голямото научно оборудване, с диаметър над 20 км и преминаващо през територията на две страни (Швейцария, Франция). На обществеността е казано, че е бил построен на стойност десетки милиарди евро, за да се изучава раждането на Вселената и че сблъсъците, които се случват в ГАК, ще ни позволят да направим бърз преглед на някои явления, които могат да се видят само, когато частиците се сблъскват помежду си с изключително високи скорости.

Всъщност това не е нещо, за което е предназначена тази машина, нито за тази цел е била използвана от нейното създаване. Основната цел на ЦЕРН при изграждането на колайдера е отварянето на портал ... ".

А ето как коментира всичко това докторът на историческите науки Д. Хортак: "Древните хора са знаели, че има живот в други измерения. Ние не говорим само за тези измерения, но и за цялата вселена, която, според нашата космология, има 24 измерения. Но .. има и други вселени, които също могат да имат свои измерения.

Единствената задача, заради която учените са се събрали в Женева - да намерят "портал" към паралелни светове. Ако успеят, тогава ще бъде възможно да се пътува между световете и планетите, да се управляват историческите процеси и да се върнат назад. Това е много съблазнително за съвременното човечество.

Благодарение на адронния ускорител са успели да намерят скорост, по-голяма от скоростта на светлината. След това класическата физика е престанала да съществува. Вероятно д-р Мантила е унищожил разработки, което биха могли да осъществят пътуване във времето. Понякога се плаша от това, което нашите учени правят. Те се опитват да отворят портали към други светове, но не знаят как да ги затворят след себе си. Последиците могат да бъдат най-неочаквани, дори и до такава степен, че "черната дупка" на ускорителя да погълне целия живот на Земята".

Но защо учените с такава мания се опитват да отворят "портите" към други светове? И очевидно не в името на научния интерес, тези проекти, дори по време на световната криза са много щедро финансирани от "силните на деня". Следователно, заинтересованите от откриването на тези "портали" са именно богатите семейства и управляващите кланове на земята и тези, които стоят зад тях.

И може да има няколко версии, които вече са били изразени от различни изследователи. Ето кои са те:

1. Световният "eлит" иска да "избяга" от нашата планета, например, защото знае за глобален катаклизъм, който може да се случи в близко бъдеще, или да отприщят глобална термоядрена война и да избягат от нейните последици, или за да избегнат наближаващото "почистване" на нашата планета от паразитните и сатанински сили, управляващи планетата през последното хилядолетие.

2. Световният "eлит" се опитва да пусне в нашия свят своите пъклени господари от демоничните светове, за да им осигури власт над нашия свят.

3. Световният "eлит" се опитва да възстанови нарушения от светлите сили контакт със своите пъклени господари, чийто план за поробването и унищожаването на човечеството те упорито прилагат на практика в продължение на хиляди години. И сега, поради загубата на комуникация, Световния "eлит" просто не знае как да продължи да живее и какво да прави.

Но вероятно има и други версии, обясняващи причините, поради които "силните на деня " продължават да използват ускорителя за отваряне на "порталите" към паралелните светове.

 

По материали от Интернет

 
===============================================================
 

Ex-general: "Има технология за телепортиране на хора от Земята до всяко място."

Steven Kwast | The Urgent Need for a U.S. Space Force

Стивън Лойд Куаст е пенсиониран генерал-лейтенант от ВВС на САЩ, който беше домакин на конференция през ноември 2019 г., която изглежда отново сигнализира, че космосът ще бъде следващото голямо бойно поле.


Конференцията на Стивън Куаст, проведена в престижния колеж Хилсдейл, включваше коментари, които силно посочиха възможността американската армия и нейните индустриални партньори вече да са разработили технологии от следващо поколение, които могат да повлияят на аерокосмическата програма и да променят коренно човешката цивилизация завинаги -  списанието The Drive с подробна статия за усъвършенстваните космически технологии.


Между 11.55 и 10:10 минути от видеото, което можете да гледате по-долу, Куаст странно твърди, че в момента в Съединените щати има революционна технология, която може да направи съществуващите аерокосмически възможности остарели:  
„Технологиите днес се основават на техническа основа. Но повечето американци и повечето членове на Конгреса не са имали време наистина да погледнат какво се случва тук. Но имах предимството от 33 години обучение и приятелство с тези учени.  
Тази модерна технология може да бъде създадена днес с технологична система, която не е много еволюционна и е способна да транспортира (или по-скоро телепортира) всеки човек от всяка точка на планетата Земя до друго място за по-малко от час. Генерал Куаст даде да се разбере в речта си в колежа Хилсдейл, че технологията STARGATE наистина съществува.

================================================

ЗВЕЗДНА ВРАТА, ОТКРИТА ПОД ПЛАТОТО ГИЗА В ЕГИПЕТ?


 

Преди няколко дни в печата на някои страни от Близкия изток бе излъчено съобщение за невероятно тайно откритие от египетските археолози, което, въпреки че е направено преди много години, въпреки това по неизвестни причини, никога досега не е оповестявано публично.

Според същия Кейси и според редица други мистици, някои грандиозни открития в Египет ще бъдат сигнал за предстоящото начало на Третата световна война. Както се казва в египетската поговорка: „Когато Сфинксът заговори - в този ден животът на Земята ще свърши“. Дали военните археолози не само намериха портите, но и почукаха нахално по нея и сега скоро ще дойдат за тях?


Гласувай:
60
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2152367
Постинги: 346
Коментари: 3
Гласове: 34704
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930