Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03 17:17 - Сега се борим с К-вируса и много скоро ще дойде ОЩЕ ПО - МОГЪЩ вирус!
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3121 Коментари: 0 Гласове:
56

Последна промяна: 19.03 01:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Сега се борим с К-вируса и много скоро ще дойде ОЩЕ ПО - МОГЪЩ вирус!

Д-р Георги Гайдурков: Рецептата за К-вирус е чай с конфитюр

Изтъкнатият нутриционист д-р Георги Гайдурков сподели в не много кратък, но определено емоционален пост вижданията си за коронавируса и посочи основните грешки, които се допускат при терапията на модерната зараза. Предлагаме Ви целия пост на експерта по хранене без редакция.Минаха повече от осем месеца и никой не МОЖЕ да обясни какво върлува по Планетата.

Никой не седна да обясни от къде се взе този вирус та така мори хората.

1978г – 5-ти курс по медицина: К-вирус и симптоми – болка в главата , болки в ставите, кашлица, по рядко поразяване на бели дробове и чревния тракт.

1978г – професори и академици знаят за К-вируса и са го изследвали. Интересното е че след това 40 г. НИКОЙ не е чувал за него. Защо?

От учебника по биология за седми клас знаем че около нас и в нас има микросвят. Освен нас, има също толкова силен, но НЕВИДИМ микросвят.

Този микросвят има собствена йерархия. Много години начело на този микросвят са били бактериите. Основно е имало БАКТЕРИАЛНИ ИНФЕКЦИИ. От известно време, почти не се среща бактериална инфекция. Вече няма салмонелоза и дизентерия, а РОТА ВИРУС. Ако имате конюнктивит, то той е все по - малко стрептококи, а повече АДЕНО ВИРУС. Виждаме че все по - малко бактерии има, но наизлязоха вирусите. Защо бактериите са все по - малко? Ами човека измисли антибиотиците. С лекарствата, човека се набърка в този микросвят. Човека смачка бактериите, а те бяха най - силни в този микросвят. Като котките и мишките. Махнахме котките и излязоха мишките.

Най силния вирус бе ГРИП. Сега, ние се отнасяме към грипа като към нищо си. Свикнали сме. А преди? Края на 70-те, докторите с ужас посрещаха грипа. Навремето лекарите от поликлиниките, всеки един от тях, е ходил по над 20 адреса на ден при заразен от грип! Всяка поликлиника си имаше епидемиолог. Всяка сутрин този епидемиолог обяснява на лекарите – НИЕ НЯМАМЕ И НЯМА ДА ИМАМЕ ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ ГРИП, но ИМАМЕ ИМУНИТЕТ!

Какво е имунитет: температура над 38.6 градуса! Само над тази температура, организма започва да произвежда интерферон! И за всеки човек той е различен спрямо неговия си организъм! Не може да бъде внесен от вън!!!

И точно тези лекари НЕ СА ДАВАЛИ ДА СЕ СВАЛЯ ТЕМПЕРАТУРАТА!!!

И още в началото на тези епидемии се ВИЖДА че човек който не свали НАСИЛА температурата, на петия ден вече отива на работа ИЗЛЕКУВАН!

И ВИНАГИ, ако поне един път си взел лекарство за бутане на температурата, се получавали усложнения от тъпия грип!

И така започва „ерата“ на грипа!

В последните години, грип като онзи от преди 30 или 40 години почти НЯМА!

От онзи грип се роди К-вируса който не е виждан 40г! Защо не идва онзи грип? Къде се скри? Него го ликвидираха, но не напълно, с ваксините и някои лекарства. От него изскочи стария-нов К-вирус.

Какво ще се случи след като ликвидираме К-вируса? Може да се досетим какво ще изскочи. Преди него се появиха птичи грип, свински грип ,... но всички те бързо бяха локализирани и не се получи никаква пандемия. Защо? Ами защото СТАРИЯ добър грип бе все още силен и подтисна новите щамове. Сам се справи с тях.

Грип вече няма да имаме. Сега се борим с К-вируса и много скоро ще дойде ОЩЕ ПО - МОГЪЩ вирус!

Каква е клиниката на шибания К-вирус?

Когато се появи, дори и старите епидемиолози изпаднаха в паника. Те знаят как протича холера, чума, инфаркт, инсулт, но как протича к-вирус те не знаеха. Днес вече клиниката е ясна. Това е ДЪЛГА инфекция! Средния срок на инфекцията е от 14 до 30 дена!!! Това не са усложнения! Това е НОРМАЛНАТА картина на протичане на инфекцията. При грипа 5 дена, а смотания к-вирус от 14 до 30 дена и това е нормално. Другата нормална клиника при К-вируса е ВЪЛНООБРАЗИЕТО - ден 39.5, ден 37.2, на следващия ден пак 39.5 и после пак 37.2.Казано по народному – ту умираш, ту се излекуваш. Тази вълна може да е различна при някои пациенти, но винаги я има!

Как започва всичко? При всички са едни и същи симптомите – като при обикновен грип. И голямата част от пациентите по НОМЕНКЛАТУРА са здрави! Заболяването спира. Организма е победил. Обаче има една особеност! През това време ПИ-СИ-АР теста става положителен! Когато клиниката е разгъната то този тест може да е отрицателен. Защо? Ами вируса се е спуснал дълбоко надолу, а теста се взима от носоглътката. А когато човек оздравява, то започва да изхвърля този вирус и този тест става положителен.

Какво се случва нататък. При повечето хора, тези пет дена са достатъчни – гадно, лошо, по очукан, но всичко приключва.

Ако инфекцията се развие, то се разгръща и цялата клиника.

И вече ВСИЧКО зависи до къде ще се спусне вируса в тялото!

И се спуска тая гад там където е НАЙ - СЛАБОТО звено в организма на дадения човек!

Ако слабото място са дробовете, то там отива. Ако е корема, то се спуска в корема. Има случай където К-вируса поразява ушите. Просто слабото място е там.

И тук важния въпрос - какво правим? Сега ще напиша нещо , което повечето от Вас няма да разберат – НИЩО! Нищо не правим. Пием чай с конфитюр! Както преди по време на грипа. Ползваме бабините тайни.

А какво правят хората? Това , което категорично не се прави!

Не се паникьосвай! В никакъв случай!

Когато се включи паниката, автоматично се изключва мозъка.

Да включим мозъка? Ъм?

Болен си от К-вирус?

Първи закон: НЯМА ЛЕКАРСТВО ЗА К-вирус!

Милиони долари се харчат, но лекарство НЯМА!

И от тук нататък: Всяко лекарство което ВКАРВАШ в себе си , те превръща в доброволец на клиничен опит!!!

И когато започнете да гълтате всякакви лекарства се получава като в казиното: на кой как му се върже!

Когато се включи паниката всички започват да бутат температурата.

Какво се получава когато свалим температурата с лекарства?

Организма започва да се гледа вътре сам себе си и да вика: Мамка му! Дробовете са пълни с вирус, а аз не мога да вдигна температурата. И организма започва да „пакетира“ вируса, така както прави с враг, който не може да унищожи!

Организма ни така е устроен. Ако не може да излекува нещо или да убие неканения гост, то той го пакетира или калцира. И на организма НЕ МУ ДРЕМЕ как се казва този враг или чуждо тяло. Всичко, което е чуждо и организма ни не може да го убие го пакетира в тъканите си. И когато свалим температурата нашия организъм пакетира тези вируси с които не е могъл да се пребори.

После: паниката продължава да работи и започваме да гълтаме антибиотици, знаейки че антибиотиците на К-вируса не действат!

Продължаваме с имунитета. В нашия организъм има от 2 до 5кг бактерии. Това са нашите вътрешни жители, които се грижат за нашето здраве. 90% от имунитета на човек е в корема или стомаха.

Докторите това го забравят и започват да изписват на пациентите си всякакви антибиотици. А какво правят антибиотиците? Правилно! Убиват нашите бактерии – имунитет!

И какво се получава? Природата не търпи вакуум!

К-вируса започва МАСИРАНО да се заселва на мястото на бактериите!

Сами сме си убили втората част на имунитета.

Има наблюдение на хора с интересна клиника на К-вируса.

Оплакват се от: изчезва обонянието,вкуса, кашлица, лош дъх, гадене, главоболие и някои от ВЪЗРАСТНИТЕ лекари учили в НРБ започват да се досещат къде и кога са чували подобни симптоми. И се досещат че това е ХЕРПЕСНО поразяване на носоглътката. След кратко време една от устните се напуква и херпеса излиза на вън и всичко минава и заминава. Та уникално много пациенти с к-вирус имат такива симптоми. И какво правим? Нищо. Продължаваме да си пием чая. И в един момент устната се пука и целия к-вирус приключва. Има случай на пациенти поразени в стомаха от к-вируса. Повръщане, главоболие, неразположение и изведнъж устната се пука и край. Всичко минава!

Вътре в здравите хора с имунитет живее още по - МОГЪЩ вирус – ХЕРПЕС! Този вирус е последната бариера пред к-вируса. Той не пуска нищо да влезе в нашия организъм. Той е пазача.

И изведнъж, някакъв си к-вирус тръгва да влиза в организма ни. Какво прави ХЕРПЕС? Той застава като щит на организма ни. Той няма да пусна к-вируса да мине.

ТОВА Е И БЕЗ СИМПТОМНОТО БОЛЕДУВАНЕ!

За това и не се бута температурата и не се пият антибиотици!

Но най - страшното е че някой решил да разрежда кръвта като метод на лечение от к-вирус.

Я да помислим малко какво правим?

Кръвта става разредена. Организма НЕ РАЗБИРА , че се лекуваме! Той не знае , че някой идиот е решил , че така се лекува. Той вижда , че кръвта става разредена. И какво ще прави?

Ще започне да връща кръвта в нормалното и състояние. Това е следващото ужасно усложнение от к-вируса.

И накрая: не се паникьосвайте! Паниката не помага! Грижете се за здравето си и по - малко лекарства пийте.

Доверете се на телата си,Бог е създал съвършена система за самовъзстановяване,нека не пречим......Доверете се!"


  =========================================================

Датският принц Хамлет обичаше да повтаря , че има нещо гнило в Дания . А ВСИЧКИ НИЕ ТРЯБВА ДА КАЖЕМ , ЧЕ ИМА НЕЩО ГНИЛО И ГНУСНО В ТАЗИ ДИРИЖИРАНА ЕПИДЕМИЯ ОТ КОРОНАВИРУС . И това е само увертюрата ...Операта още не е започнала .
 
===========================================================

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ! COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

https://alternative-free-news.blogspot.com/2020/04/blog-post_50.html?spref=fb


 

Наистина ли CoVID-19 е убиеца?

 


 


Гласувай:
59
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2020122
Постинги: 340
Коментари: 3
Гласове: 31537
Календар
«  Юли, 2021  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031