Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2020 21:21 - ПОСЛЕДНИЯТ ГОЛЯМ ПРОРОК ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА АНТИХРИСТА
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6406 Коментари: 0 Гласове:
62

Последна промяна: 05.01 01:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПОСЛЕДНИЯТ ГОЛЯМ ПРОРОК ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА АНТИХРИСТА  

THE LAST GREAT PROPHET BEFORE THE COMING OF THE ANTICHRIST

«Драги братя и сестри, - пише майката на Вячеслав, - Славик дойде в този свят, за да ви каже и предупреди, да не вземате световния паспорт на сатаната и чиповете му». Той казваше: «Ще дойде време, когато човек ще поиска да му се издаде дребна справка, но ще му кажат: «Получете първо номер (ЕГН), иначе справка няма да ви дадем». Отрокът каза, че Бог на никого няма да прости, който приеме световен (универсален електронен) паспорт и печат, каквото и да измислят хората за свое оправдание.

Детето Славик - руският ангел и неговите пророчества 

Според публикуваните по-късно спомени на майка му, Славик в много отношения бил необикновено момче. В заключението на експертна комиссия от Челябинската епархия на Руската Православна Църква, се дава следната характеристика:

 

"В публикуваните спомени за него, се казва че момчето е произхождало от православно семейство и е имало ангелоподобна външност. Бил е необикновено добър, послушен, интелигентен, благочестиво-набожен; и освен това, от ранно детство се отличавал със свръхчовешки знания и способности: пророчествал и умеел да диагностицира и да лекува различни заболявания. Именно последното било причина за повишеното внимание към него, първо от земляците му, от Чебаркул и Миас, а после и от многобройните му посетители. По свидетелство на роднините му, два пъти карали момчето в Троице-Сергиевата лавра, където водели продължителни разговори със стареца Наум. Там били удостоверени и лечителските му способности, като дар Божий."

image     

image







Одному схимонаху по его молитве в декабре 2002 г. явилась Божия Матерь вместе с «отроком Вячеславом» и сказала: «Се оставляю вам отрока во спасение и милость. Многим странам и языкам от России спасение чрез отрока сего - Вячеслава...».

На един схимонах, декември 2002 г. му се явила Божията Майка заедно с «отрока Вячеслав» и казала: «Ето оставям ви отрок, за спасение и милост. За много страни и народи, от Русия ще дойде спасение, чрез този отрок – Вячеслав...»

«Дорогие братья и сестры, - пишет мать Крашенинникова, - Слава пришел в этот мир, чтобы сказать Вам, предупредить Вас, чтобы не брали мирового паспорта сатаны, чтобы не принимали его чипов». Славик говорил: «Придет время, когда человек захочет получить маленькую справочку, а ему скажут: «Принимайте номер, иначе справку не дадим». Отрок сказал, что Бог никого не простит, кто примет мировой паспорт и печать, что бы ни придумывали люди в свое оправдание.

Вячеслав Сергеевич Крашенинников (22 марта 1982, Юрга, Кемеровская область — 17 марта 1993, Чебаркуль) — мальчик, умерший в возрасте 10 лет от рака крови, очевидно убит сионистами столь изощренным способом, как и некоторые другие.

 

О себе отрок Вячеслав говорил следующее: "Когда вы узнаете, кто я есть на самом деле, то сначала сильно испугаетесь оттого, что так запросто обращались со мной, а потом будете мною гордиться. А еще, мне многие сильно позавидуют. Когда пойдет шум из Лавры, и найдут древнюю Книгу пророчеств в Троице-Сергиевой Лавре, там будет написано, кто я..."

За себе си отрокът Вячеслав казвал следното: "Когато научите, кой съм аз всъщност, тогава, отначало много ще се изплашите, че толкова просто сте се отнасяли с мене, а после ще се гордеете с мене. А и мнозина много ще ми завидят, когато се зашуми от към Лаврата и намерят древна Книга с пророчества за Троице-Сергиевата Лавра. Там е написано, кой съм аз..."

Отрокът Вячеслав: "Ще бъде полицейска държава... Ще пуснат всички болести... Ще употребят и химично, и бактериологично, и ядрено оръжие"

Отрокът Вячеслав: чипове, световен паспорт и печат на антихриста


 

Славочка често повтаряше тези думи: „Нека праведните вършат правда, нека неправедните правят неистината. Нищо не може да бъде спряно или променено. Всичко е решено на небето - скоро Бог ще бъде на земята. "

Тези думи винаги ме удивляваха: как малко дете може да казва такива неща!? В края на краищата той дори за възрастта си не може да знае това. Откъде знае за това? Затова, разбира се, хората му вярваха. Как да не му повярваш? Спомням си как Славочка се тревожеше за хората, как се вкореняваше с цялото си сърце и се опитваше да им обясни всичко това, да ги предупреди. Когато прочетох Евангелието, го попитах: „Славочка, как трябва да се разбират тези думи: последните ще са първи, а първите последни, тъй като мнозина са призвани, но малцина са избрани “(Матей, гл. 20, ст. 16). И той ми отговори: „Значи мамо и трябва да разбереш:„ последните “са тези хора които няма да предадат Бога и няма да приемат печата на световния владетел, те ще останат живи и ще чакат Бог. И в Новата ера те ще бъдат първите! " Ето как момчето ми обясни значението на тези евангелски думи.

Славочка каза, че преди пристигането на световния владетел ще се появят "неговите пари". Той буквално каза: „Ще се появят парите на световния владетел и те ще се наричат„ евро “. По времето, когато той каза това, нямаше такава дума. Още тогава си помислих, че „евро“ е вероятно някаква съставна дума, която трябва да бъде дешифрирана, и затова някак пропуснах думите му. И тогава се оказа, че тези пари буквално се наричат „евро“. И сега тези нови пари вече се превръщат в световна валута, вместо долара. Славочка каза, че „бизнесът с тези евро ще върви добре и Америка ще бъде последната държава, която ще премине към евро“.

Слава каза, че „първият„ нечовешки “документ у нас е ваучер“. Факт е, че тогава (през 1992 г.) тези ваучери бяха дадени на всички. И аз също хванах Славочка за ръка и отидох (или до пощата, или до ЖКО) за този ваучер. И Славочка е на път и казва: „Мамо, не взимай този ваучер“. Казвам: "Защо, Славочка?" И той каза: "Защото Сатана вече е започнал да работи в света и това е първият документ от него." И затова не взех този ваучер. След думите на Славочка просто се обърнах и се прибрах с него у дома. И момчето също каза, че по-късно всички документи, които следват този ваучер, „дори и най-малката справка и лист хартия - всичко това ще бъде от Сатана“.

Славочка каза, че преди пристигането на световния владетел (антихрист), в Русия ще бъде създадена полицейска държава (същата система ще бъде създадена по целия свят) и ще започне да имплантира микросхеми под кожата на всички хора масово. Слава не каза думата "чип", тъй като по това време такава дума още нямаше, той каза – "микросхеми". Славочка каза още по съветско време: „Мамо, тайно от родителите в някои московски родилни домове, на децата се слагат микросхеми под кожата и родителите дори не знаят защо им се е родило такова интелигентно дете“.

Слава каза, че тези деца с микросхеми ще бъдат много умни и много от тях по-късно ще станат банкери и млади управляващи. Но те никога няма да знаят, че са толкова умни заради този чип. Славочка ми каза къде ще бъде поставена микросхемата за хората. По мое мнение това вече беше вложено в главата (ако не директно в мозъка) на новородените в родилните болници. И тогава тези микросхеми все още бяха груби. Сега те са подобрени. Оказва се, че експериментите с имплантирането на тези микросхеми са започнали още по съветско време, тъй като тогава Славочка е бил на седем години, когато е разказвал за това. Още тогава всичко това беше тайно разработено и тествано върху деца. И скоро тези микросхеми ще започнат отначало доброволно и след това ще бъдат имплантирани принудително във всички хора. Каза Славочка , че в началото хората доброволно ще се съгласят да приемат микросхемата и дори да я поискат. И тогава, каза момчето, щяха да започнат да я поставят насила. Славочка каза, че от тази микросхема ще дойде сигнал и следователно тези хора, от които този сигнал не идва, ще бъдат уловени и насила ще им сложат микросхемата.

Слава каза, че в полицейската държава армията и полицията ще бъдат едно цяло , и за да контролират всичко, те ще поставят насила микросхеми върху хората. НА ХОРАТА ИЗОБЩО НЯМА ДА БЪДЕ ДАДЕН ИЗБОР и затова вярващите ще трябва да се крият и да живеят в тайни селища далеч от градовете и магистралите. Ето как момчето разказа за онова, което днес бихме нарекли „чипиране на хора“. Спомням си, аз също го попитах: „Славочка, какви микросхеми ще инсталират на хората? За какво?" И той ми описа тази микросхема по следния начин: "Мамо, това ще бъде толкова малка, малка микросхема." И той също ми даде пример как ще се промени поведението на онези хора, които ще приемат микросхемата. Слава сравни тези чипирани хора с кукли. Той каза: „Мамо, има такива кукли. Много, много нишки идват от тези кукли.

И за каквато нишка дърпа дяволът, куклата това ще направи. "Тоест, чипираните хора ще бъдат играчка в ръцете на дявола: каквото дяволът иска, те ще го направят. Ще има пълен контрол над душата и тялото на тези хора - те ще станат като зомбита. За да бъде по-лесно да контролират хората, те ще бъдат чипирани по този начин и превърнати в зомбита (момчето каза така: „те ще станат като зомбита“).

Имам приятел - почитател на Славочка, тя е лекар. И тя ми каза с ужас, че скоро ще сложат кабини на всички входове (като турникети) и ще бъде невъзможно да влезете в клиниката, докато не сложите дланта си там. И Славочка предсказа това много подробно. Той каза, че на всички входове на болници и клиники ще има кабини и „за да стигнете до болницата, ще трябва да отидете до кабината и да сложите дланта си там. И много хора ще спрат да ходят по лекари и ще умрат у дома. Хората ще си помислят: „Нека Бог ни вземе по-добре“ и няма да ходят на лечение , за да не преминат през цялата тази система “.

Още преди печата на антихриста много хора умишлено ще спрат да се лекуват от лекарите и ще предпочетат да умрат у дома. Славочка каза: „Когато тези кабинки бъдат инсталирани в болници, много хора няма да искат да предадат Бога и няма да отидат в болници, по-скоро ще умрат, защото ще разберат, че тази система е от Сатана. И много хора ще умрат. " По думите на отрока дори и тези, които не са много религиозни, няма да искат да се подчинят на тази система.

Той каза: „Някои ще си помислят, включително моята учителка Ирина Абрамовна:„ Ако така или иначе не живеехме добре, защо ни трябва цялата тази система? “- и те няма да я приемат. " Това е главно мнението на онези хора, които добре познаваха момчето / отрока и го виждаха. И цялото училище го видя. Сега те са обиколили цялата страна и свидетелстват за отрока.И те няма да преминат през тези кабини , защото помнят, че момчето ги е предупредило за това. Например той каза за учителката си, че тя няма да приеме тази система, но тя не знаеше, че Славочка го казва за нея. Той каза: „Ирина Абрамовна ще мисли, мисли и ще каже:„ Не живеехме добре - защо ни е необходима тази система? “ - и няма да получи печат. "

Славочка каза още, че същата система ще има в магазините, когато се купува храна, на гарите и летищата, когато се качват на влакове и самолети - само тази система ще бъде навсякъде и няма да има други възможности, според отрока . И Славочка каза, че много хора не биха искали да използват тази система. Хората по-скоро биха умрели, отколкото да приемат системата на Сатана.

Тогава Славочка каза, че след масовото имплантиране на микросхеми, на хората ще започнат да издават последния документ - „това ще бъде малка, много красива сива плочка - световният паспорт на световния владетел“. Слава каза, че когато хората протегнат ръка за този световен паспорт, специално оборудване ще използва специални лъчи ( Славочка казва, че е „изотоп“), за да татуира хората на челата или на китката на дясната им ръка под формата на три малки шестици (666). Когато човек започне да протяга дясната си ръка за световния паспорт, тогава три шестици ще бъдат приложени към китката на дясната му ръка, а когато човек започне да накланя челото си, тогава три шестици ще бъдат приложени към челото. Някой ще получи три шестици от дясната си ръка, а някой ще получи точно по челото си - всичко ще зависи от ситуацията и оборудването ще бъде адаптирано към това.

Момчето каза, че върху човек няма да се приложи баркод, а самите числа - три малки шестици (666) - под формата на татуировка и младежът нарече процеса на това приложение „печат“. Славочка беше много притеснен за онези хора, които ще отидат да получат световен паспорт, защото те веднага ще бъдат подпечатани с изотопи. Под формата на татуировка ще бъдат приложени три малки шестици с изотопи или на челото, или на дясната ръка. Тогава, когато Славочка говори за това, думата „изотопи“ не беше широко използвана. И тогава за пръв път чух тази дума от Славочка и дори се срамувах да я произнеса, защото дори образовани хора свиваха рамене.

СЛАВОЧКА КАЗА, ЧЕ ПРОЦЕСЪТ НА ОТПЕЧАТВАНЕ НА ХОРА С ТРИ ШЕСТИЦИ ЩЕ БЪДЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА И ЕДНОВРЕМЕННО ПО ЦЯЛАТА ЗЕМЯ.

Отначало тази татуировка от три шестици ще бъде невидима, а след това изведнъж ще се появи и ще започне да свети, като табло на електронен часовник - в нежен зеленикав цвят. Славочка каза: „Един ден те ще се събудят и на челата им ще светят тези три цифри с такъв нежен, зеленикав цвят“. Отначало хората ще се срамуват да носят открито тези светещи шестици на телата си. Ще започнат да покриват челата си с бретон и ще носят дълги ръкави (както разбрах, ще е лято). И тогава ще погледнат - единият открито носи този печат, вторият го носи открито и те ще престанат да бъдат срамежливи и ще започнат да носят открито печата на Антихриста.

Славочка каза, че ще бъдат изградени специални огромни магазини с голямо разнообразие от продукти за приелите печата хора (думата му е «зашестерённые» — это его слово) " . Храната там ще бъде с добро качество и много евтина. А тези, които не са съгласни със системата на световния владетел и няма да приемат печата му, ще умрат от глад, защото продуктите в останалите обикновени магазини ще бъдат много скъпи, а качеството на тези продукти ще става все по-лошо и по-лошо. Славочка, когато видя това, не можа да устои и каза: "Мамо, пилето там ще струва толкова пари!" И тогава, според отрока , обикновените магазини изобщо няма да ги има, те ще бъдат затворени. Останутся только специальные магазины для зашестерённых. Ще има само специални магазини за подпечатаните хора. (Трябва да кажа, че такива супер модерни чудовищни магазини се строят сега. И те се строят прибързано и точно за тази система. Славочка сказал, что продукты для зашестерённых людей тоже будут «зашестерённые». Почти във всички, особено в големите градове,Славочка каза, че продуктите за подпечатаните хора също ще бъдат подпечатани. Той каза, че „на всеки техен бонбон, на всяка малка бисквитка - поотделно на всяка - ще има три малки шестици“. Отначало подпечатаните хора, все още ще запазят остатъците от съвестта си и в началото , дори ще се опитат да помогнат на своите гладни, неподпечатани роднини, като им дадат част от техните продукти. Но неподпечатаните хора няма да могат да ядат храната от тези огромни магазини, защото според момчето тази храна ще бъде „фалшива“. Тя няма да може да се усвоява и нормален човек ще я повърне .Тези, които не са приели печата, няма да могат да погълнат дори малко парче от тази храна - те ще я повърнат обратно.

Тези прости продукти, които все още ядем сега, никога повече няма да ги има. И ние не ценим това. Затова момчето каза на хората: „Яжте нормални храни, докато са там. В крайна сметка тогава ще дойде времето, когато цялата растителност ще спре да расте - дори няма да има трева. " И Славочка каза така - „... обикновените хора не ще могат да ядат подпечатана храна .Но изкушението за тези, които не са приели печата, ще бъде много силно. И Славочка даде следния пример: „Човек страда от глад и се убеждава:„ Просто ще отида до този магазин и ще разгледам продуктите “. Влиза в магазина и поради човешката си слабост започва да събира тези продукти за себе си. Взима ги, взима ги, взима ги ... След това отива с тези продукти до изхода към касата, където е инсталирано оборудването за печат. Минава през касата и ... получава три шестици. Този човек вече напуска магазина с печат. " Това е трагедията, която ще се случи с хората.

Славочка каза, че "постепенно подпечатаните хора ще станат много зли .Тези хора ще имат ум, памет, само че постепенно ще станат много зли. И в известен смисъл те вече няма да бъдат хора, защото ще имат ново свойство: те не ще могат да умрат като нормални хора. Те ще искат да умрат, но не ще могат. Когато разберат в какво са се превърнали, те от отчаяние първо ще се опитат да се отърват от тези светещи шестици. Но те, според момчето, ще се провалят. Славочка каза, че „дори ако такъв човек се опита да се отърве от тези шестици и отсече ръката си , шестиците ще се появят другаде. Тогава даже да нарежете мъж на парчета и пак на всяко парче отново ще се появят три шестици. "

Хората, получили антихристов печат, ще станат като нечовеци – безсмъртни. Славочка каза, че много от тях ще се опитат да се самоубият от отчаяние, но няма да могат да направят това. Слава каза, че „дори ако подпечатан мъж / зашестерённый человек иска да катастрофира и да се отърве от този ужасен живот и след като много ускори автомобила, се блъсне в нещо, след това, след като се разпръсне с колата на парчета, като някакво чудовище във филм на ужасите, той отново ще се събере от парчетата, ще оживее отново, ще стане и натъжен ще се върне в общността си. " Ето такива ужаси разказваше Славочка за хората приели печата . Сега това се снима в американски филми на ужасите. Сякаш вече знаят, че така ще бъде. Както разбрах Славочка, душата на подпечатаните хора ще бъде изтеглена, а телесната им черупка ще бъде населена от нечист дух. Следователно те ще станат „безсмъртни“ като демони.

И тези, които няма да приемат антихристов печат, те, според отрока / младежа, няма да се променят в нищо, те просто ще си останат обикновени хора. Сега не го оценяваме, но за тях това ще бъде радост и утеха. Те ще бъдат обикновени, живи, нормални хора и ще бъдат покрити с голямата Божия милост.

Славочка каза, че "хората, които приемат печата, постепенно ще станат много зли ".Но , от Господа, според момчето подпечатаните хора ще се страхуват много. Всеки ще се страхува от Бог. Както демоните се страхуват от Бог и треперят, така и всички подпечатани хора ще се страхуват много от Бога, защото ще имат разум и памет. Те ще разбират всичко, но без благодатта на Светия Дух те постепенно ще станат като демони - все повече и повече зли. Те ще мразят особено онези, които не са приели печата. Слава каза: "Мамо, те ще започнат да са толкова ядосани и завистливи на онези, които не са приели печата, защото ще разберат, че са попаднали в мрежата на лукавия." И те самите ще започнат да търсят и преследват хора без печат, за да им поставят насила този печат. Те ще бъдат готови да ги разкъсат от гняв. Няма да останат никаква съвест и жалост у подпечатаните. Ще има такъв гняв ,че дори роднините ще търсят своите близки. Славочка каза, че „хората, които не са приели печата, ще се скрият дори от своите роднини които ще ги търсят и хващат“ („улов“ е думата на момчето).

Доброволният етап на приемане на печата, според момчето, няма да е дълъг. От гняв и завист слугите на антихриста масово ще хванат всеки, който няма сигнал на микросхемата, и ще го запечатат насила. Славочка не каза, че на хората ще им се даде хляб и кръст и предложи доброволен избор. Напротив, той каза, че служителите на антихриста ще търсят и хващат в капан оцелелите християни, за да ги запечатат със сила. За тези хора, които преди това са взели микросхема под кожата си, ще бъде невъзможно да се скрият, защото от тяхната микросхема ще премине сигнал за отговор.

И Славочка каза, че всеки, който получи микросхемата, ще стане абсолютно контролируем човек, като кукла на конци .Момчето каза така: „Мамо, ако човек приеме микросхемата, това вече няма да е човек, а „ кукла “, управлявана от дявола. Каквато нишка ще дръпне дяволът , това "куклата" ще направи. Дяволът ще дръпне връвта и тези „кукли“ ще тичат, за да вземат световни паспорти. “

Оказва се, че щом чипираните хора получат заповедта, всички веднага ще хукнат да получат световен паспорт и печата на Сатана. И затова Славочка каза: „Който приеме микросхемата, със сигурност ще приеме и печата“. И тези хора, които не са приели микросхемата, те все още ще имат възможност да се скрият. Повтарям тези думи на момчето от 20 години.

ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО, ЗА КОЕТО СЛАВОЧКА ИСКАШЕ ДА ПРЕДУПРЕДИ ХОРАТА! ТОЙ КАЗА, ЧЕ „МУ Е ПОЗВОЛЕНО ДА ДОЙДЕ И ДА РАЗКАЖЕ ЗА ТОВА“.ТОЙ ДАДЕ ЖИВОТА СИ, ЗА ДА ПРЕДАДЕ ТОВА НА ХОРАТА, ЗА ДА ГО ЧУЯТ ХОРАТА.

Слава каза, че „дори ядрената война е нищо в сравнение с разрушените души“. Унищожението на човешката душа е най-ужасното нещо, което заплашва всички сега. Това е по-лошо от всяко бедствие. Спомням си как страдаше Славочка, когато ми разказа всичко това: това беше такава болка, това беше такова страдание от него - не можеш да го изразиш!

Слава каза, че християните, бягайки от печата на антихриста ще се отдалечат от градовете и магистралите и ще живеят в малки тайни селища. Живеейки в населени места, според отрока, за кратко време те ще се чувстват сякаш изоставени и ще бъдат много уплашени. Славочка каза, че в началото тези хора ще изпитат истински ужас: ще седят и ще се страхуват денем и нощем, че няма да бъдат намерени, че няма да бъдат хванати, че няма да бъдат подпечатани ... Но момчето каза, че няма да е за дълго. В тези селища последните християни ще бъдат покрити от Господ с такава сила, че според отрока „те ще станат недостъпни за зли сили“. Славочка каза така: „Мамо, Сатана просто няма да ги види . За злите сили тези хора ще бъдат невидими - просто няма да ги видят. Само те ще изтърпят, казва той, малко страх и глад - това е всичко.

НИ ОДИН ЧЕЛОВЕК ИЗ НИХ НЕ УМРЁТ.

НИТО ЕДИН ЧОВЕК ОТ ТЯХ НЯМА ДА УМРЕ .

И тогава, каза той, ангелите ще им помогнат. "Както разбрах Славочка, ангелите очевидно ще дойдат при тях и просто ще ги хранят, но не попитах как ще ги хранят. И тези селища ще бъдат толкова затворени от Бог, че Сатана и неговите слуги просто няма да ги видят. И никой от тези хора няма да умре нито от глад или болест – нито от нищо. Господ ще даде на тези хора възможността да отглеждат нещо в градината и следователно хората в тези селища няма да умрат от глад. Славочка каза, че по същия начин, по който хората, които са подпечатани, не могат да умрат - така не ще умрат и християните, които не са предали Бога - те също няма да умрат: нито от глад, нито от болести - те просто ще претърпят временно трудности и преследване. Над последните християни, които са останали верни на Бог, ще бъде раздадена най-голямата Божия милост: никой от тях няма да загине, ще оцелее и ще чака Бога.

Славочка каза, че не всички хора ще приемат печата на Антихриста. Мнозина няма да го приемат, особено в Русия. Според отрока в Русия ще има най-много хора, които няма да приемат печата. И Славочка ми каза, че някъде в центъра на Русия ( не на Урал, а именно в центъра на Русия) „ще има такова селище, в което не може да влезе подпечатан човек .Попитах го: "Що за селище е това?" И той каза, че това ще бъде голямо селище. Вътре ще има огромен Храм.

Около това селище ще бъде изкопан ров и ще бъде залят със светена вода. Зад рова това селище ще бъде заобиколено от високи бетонни стени, а на върха на бетонните стени ще има някаква ограда (не помня коя). Всички порти ще бъдат плътно затворени. Но най-важното препятствие за подпечатаните хора, които ще станат като нечовеци, ще бъде ров със светена вода. И Славочка беше много изненадан, че един „подпечатан“ все пак някак ще успее да премине този ров и да стигне до стената. Но когато той се успокои и се приближи до стената, „Божията сила ще го изхвърли, за да прелети обратно над рова, да се качи на четири крака, да се изправи, да се огледа, да погледне с такъв гняв и да се прибере у дома“. Ето как Господ ще покрие онези, които няма да приемат антихристовия печат и останат верни на Бог.

Хората често ми задават въпроси за „време и дати“: „Валентина Афанасьевна, кога ще бъде създадена цялата тази сатанинска система с нейните подслушвателни устройства и чипове?“

На това ще отговоря: създадена е отдавна и почти вече е създадена.Ние сме на прага на всички тези събития. Спомням си как Славочка ми каза: „Мамо, ти ще доживееш до Антихриста. Първо, мамо, ще има подготовка. И тогава, когато всичко е готово за него, той изведнъж ще дойде “.

И тогава Слава започна да ми разказва подробно за създаването на полицейска система с нейните подслушвателни устройства, микросхеми и световни паспорти с печат – т.е. за всичко, което вече казах по-горе. Както разбрах Славочка, Антихристът ще бъде готов, когато всички условия за неговото пристигане вече са създадени. Още преди пристигането на Антихриста, цял свят (включително Русия) ще създаде по същество антихристиянска полицейска система със своите подслушвания и въоръжени бригади, за които отрока каза, че ще бъде „по-лошо, отколкото при Сталин“. Още преди появата на Антихриста, полицейската държава насилствено ще сложи микросхеми върху хората и хората ще станат контролирани „кукли“.

Още преди появата на Антихриста, полицията ще започне да издава световни паспорти и да отпечатва хора с изотопи. Според отрока: подслушвания, микросхеми и световни паспорти с печат - цялата тази система ще бъде създадена и ще започне да работи още преди пристигането на Антихриста. Това ще бъде подготовката за пристигането му. И когато всичко вече е подготвено, тогава след всичко това , той изведнъж ще дойде. Доколкото си спомням, Славочка каза, че световният владетел (антихрист) ще дойде внезапно и почти едновременно с тези демонични НЛО, които ще излязат от преизподнята / подземния свят и ще започнат да кацат масово по цялата Земя. Оказва се, че както световният владетел (антихрист), така и демоничните НЛО ще се появят и ще започнат да действат на Земята едновременно.

СЛАВОЧКА МНОГО ЧЕСТО МИ ПОВТАРЯШЕ ЕДНИ И СЪЩИ ДУМИ: „БОГ НЯМА ДА ПРОСТИ НА НИКОГО ОТ ТЕЗИ, КОИТО ПРИЕМАТ ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА“.

БОГ НЯМА ДА ИМ ПРОСТИ - ДОРИ И ДА НЕ СЕ НАДЯВАТ.

Спомням си, че попитах Славочка за децата: „Славочка, но какво са виновни децата? Ами децата? "Попитах го за децата, защото децата все още са малки и като че ли не носят отговорност за своите действия. И никога в живота си няма да забравя как Слава, сложил ръка на гърдите си и много разтревожен, вдигна пръст нагоре и каза: „Мамо, на всички, които ще приемат световен паспорт - Бог няма да прости на никого!“

Затова, когато хората идват при мен и ме питат: ами децата? - Аз им отговарям: „Не знам. Но момчето каза - "Всички, които приемат световен паспорт - Бог няма да прости на никого!" Най-трагичното е, че според отрока: „на места добри хора ще попаднат под печата и в началото ще се почувстват много зле от това, ще изпитат душевни мъки и ще бъдат много притеснени“, защото ще разберат, че са хванати ... Но тогава, каза Слава, те така или иначе ще свикнат и ще станат толкова зли, колкото всички подпечатани. "Славочка дори ми каза един епизод, който по-късно ще ми се случи. Той каза: „Мамо, подпечатан мъж ще броди из гората.Той ще бъде много тъжен. Това е добър човек, мамо. Той ще бъде много притеснен, че е приел печата, няма да му хареса цялата тази демонична система с купони, пиене и разврат. И затова от отчаяние той ще ги напусне и просто ще отиде където и да погледнат очите му. И когато се скита из гората, случайно ще се натъкне на теб и мен (както разбрах Славочка - по това време вече ще живея в гората и непрекъснато усещам присъствието на отрока до себе си и затова той каза „ти и аз“ ).

Когато ни попадне, мамо, ще го съжаляваме много, но ти не можеш да направиш нищо. Няма да го каниш в къщата и ще го поставиш на улицата, на пейка. И той ще ти разкаже как се живее при Антихриста и колко трудно му е. А ти, мамо, ще съжаляваш и просто ще го храниш, защото какво друго можем да направим за него? - той вече е получил печата. Ти, мамо, просто го храниш мълчаливо и той ще седи и ще седи известно време, а след това ще стане и, тъжен така, ще се върне при Сатана. " Ето каква трагедия ще се случи с този човек.

Оказва се, че след приемането на печата от подпечатаните няма да има път назад , и дори добрите хора, приели печата, пак ще загинат. Защото всеки, който е приел печата, както разбрах момчето, някак ще „разтегне“ душата и вече няма да може да умре. Вместо душа злият дух ще се засели в подпечатаните хора и те ще станат като безсмъртни .

Е, ангелите, разбира се, могат да ги убият, но хората не могат. И вече няма да могат да се самоубият, защото ще станат бездушни хора. Както разбрах отрока , подпечатания човек е като зомби, бездушен човек, обитаван от нечист дух. Но разумът ще бъде оставен на тях и те ще разберат с ума си, че са паднали при Сатана. И от това те ще започнат да се ядосват и постепенно ще стават все по-ядосани, осъзнавайки, че са хванати. Според отрока хората, които са подпечатани ще започнат да страдат много. Няма да имат и ден покой , защото умът им ще бъде съхранен и ще се измъчват много .

Ще дойде много трудно време, когато Господ все още не е дошъл , а планетата ще бъде населена от зомбирани брутални хора, които в гнева си ще търсят оцелелите нормални хора. Ето каква необратима трагедия ще се случи с подпечатаните хора . СЛАВОЧКА КАЗА, ЧЕ „БОГ ИЗОБЩО НЯМА ДА ПРОСТИ НА НИКОГО, ВЪРХУ КОГОТО ИМА ПЕЧАТ“, А СЪЩО ТАКА КАЗА, ЧЕ „ХОРАТА ПРИЕЛИ ПЕЧАТА НА АНТИХРИСТА ЗА БОГА ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ“.

Спомням си как един свещеник ми каза с усмивка: „Е , и? ще бъдем оправдани. " След това му казвам: „Батюшка / Татко, ти мислиш така, а момчето каза, че„ Бог няма да прости на никого от тези, които приемат печата “. Спомням си с какво емоционално вълнение Славочка ми каза за печата: „Мамо, не разбираш ли - това е Сатана! Дори да не беше на Земята три години и половина, но три дни - щеше да направи това! Хората не разбират кой е! »И всички сме разсъдливи и умни. Колко можеш да бъдеш умен?! Не е ли време да се спрете и да помислите за душата си?! Славочка не каза нищо ново, абсолютно нищо.

Той само повтори по-подробно и конкретно това, за което Библията предупреждава от 2000 години. В продължение на 2000 години има предупреждения и някои „умни хора“ се отърсват: „О, колко пъти е дошъл краят на света“. Но в крайна сметка това, което се случва сега на планетата, това никога не се е случвало. Какви други доказателства са необходими, за да се разбере това?!

Славочка беше много притеснен за мен, защото според него ще доживея това време. Той каза: "Мамо, ще доживееш да видиш Антихриста." И той беше много притеснен за мен и се опита да ме предупреди срещу много трудните изкушения, които очакват всички. Според младежа, преди пристигането на световния владетел (антихрист), всички хора ще са зомбирани до такава степен, че мнозина ще се объркат напълно и напълно ще загубят вяра. Хората ще имат пълно объркване в главите си, всичко ще бъде извратено и обърнато. Те ще кажат за Господ Иисус Христос, че „той е най-важният екстрасенс“ и като цяло ще кажат каквото намерят - всичко ще бъде обърнато с главата надолу и ще бъде много трудно да устоим на този натиск. Хората ще бъдат с промит мозък по този начин нарочно, за да приемат световния владетел. И Славочка ми каза : „Мамо, просто не вярвай на никого. Не им вярвайте. Няма други планети за човека. За човека има само една планета - това е Земята. И цялата наука на Земята греши. И "извънземни" също няма. И никой няма да дойде при нас от други планети. Всички тези „извънземни“ са истински демони.

И все пак, мамо, трябва да знаеш, че има Бог - Пресвета Троица, а нашият Господ Иисус Христос е Божият Син. Господ Иисус Христос е Този, който вече е дошъл, а не „този“, когото всички ще чакат и който ще дойде. Защото „този, който ще дойде“ ще бъде световният владетел (антихрист). Той също ще бъде наречен "Иисус Христос", но това не е вярно. Не вярвай, мамо. " Така Слава се притесняваше за мен.

СПОРЕД ОТРОКА ВСИЧКИ ХОРА НАИСТИНА ЩЕ ИСКАТ ДА ПОГЛЕДНАТ СВЕТОВНИЯ ВЛАДЕТЕЛ и да му задават въпроси директно. И те ще го срещнат на тълпи и ще говорят с него. Слава каза, че световният владетел ще се появи при много големи тълпи от хора - именно там, пред тълпи от заблудени хора, той ще започне да използва своята масова хипноза и ще демонстрира своите „чудеса“ . Поради влиянието на тази „ЗЛОВЕЩА ХИПНОЗА“ (това е думата на отрока), хората ще имат почти непреодолимо желание да го гледат.

Световният владетел ще бъде много привлекателен за хората и хората ще бъдат почти съкрушени от изкушението да го погледнат. Момчето каза, че дори аз много бих искала да го погледна. Славочка ми каза: „Мамо, а ти ще искаш да го погледнеш. По това време ще си далеч от него, но толкова силно ще искаш да бягаш и да го гледаш, че с голяма, голяма трудност ще му устоиш . И няма да отидеш да го погледнеш. "Славочка каза, че „не можете да го гледате, а онези, които отиват да гледат, вече ги няма / пропаднали са“, защото според отрока, след срещата със световния владетел, те вече ще станат абсолютно зомби хора. И затова Славочка се тревожеше много за мен.

И Слава ми каза за това, когато веднъж бяхме в Чебаркул. Има Дом на културата на името на Горки, в който тогава се помещаваше кино, а това не е много добро място, защото Кашпировски два пъти участваше в това кино със своите турнета. И в същата сграда на киното, в някакво съседно кътче, по това време свещениците се опитваха да организират православна енория. И точно поради тази причина веднъж отидохме там. Доведох Славочка там, той влезе строго и някак тъжно погледна всичко, което беше там, след това се обърна към мен и каза: „По – добре да не идваш тук вече , мамо. Не идвай повече тук. Тук, казва той, енорията ще бъде отворена, но би било по-добре, ако не съществуваше ”. И Слава бързо ме изведе от там.

И тогава Славочка ми каза, че световният владетел ще лети два пъти до Чебаркул и ще говори пред големи тълпи от хора там, пред този дом на културата .Много хора ще се стичат към него и всеки ще иска да го погледне. Хората от тълпата ще му задават различни въпроси и той ще им отговори: „Включително, каза Славочка, те ще зададат въпрос за мен, мамо. Хората ще го попитат: "Но момчето, което беше тук в Чебаркул, от Бог ли е?" И световният владетел ще погледне така, мамо, и след малка пауза ще каже: „Той е лошо момче. Той не е от Бог. Не съм го изпратил. " Ето как Антихристът ще разказва със злоба на хората за момчето. И Славочка също каза, че от цял Чебаркул само няколко души (!) няма да повярват на Антихриста и ще кажат: „Слава на Бога, че момчето е от Бог!“

Оказва се, че само няколко души от целия град няма да приемат Антихриста. Ето така. И хипнозата ще бъде толкова ужасна, че почти всички ще тичат да го гледат и Славочка каза, че дори аз много бих искала да бягам там и да го гледам. И с голяма трудност ще мога да устоя на това изкушение. Това ще бъде въздействието върху всички - почти непреодолимо желание ще се появи във всички хора към този световен владетел и почти всеки ще тича при него. Само много малко хора, според отрока, ще намерят сили да се противопоставят на тази ужасна хипноза и няма да хукнат да гледат световния владетел, защото изкушението ще бъде много силно, почти непреодолимо.

Славочка ми разказа за това много тъжно и беше много притеснен за мен, защото наистина щеше да дойде много ужасно време .

Според отрока / младежа, „при Антихриста, Сатана ще окупира ПОЧТИ всички църкви и всички ще му служат“.

Но в Русия, както разбрах Славочка, световният владетел , все пак няма да управлява. Първо, за известно време световният владетел по време ще изпревари православния Владетел и ще се появи преди него. Но, все пак, Антихристът няма да остане в Русия дълго време и ще се появи мимолетно, на скокове, с много висока скорост - тук-там и ще посещава почти навсякъде, защото дори в такъв малък град като Чебаркул той ще бъде цели два пъти!

Славочка каза, че щом световният владетел дойде на власт, той ще „създаде много добра икономика“ за известно време (момчето е казало това на своя детски език) и в началото ще има голямо изобилие от всичко. Според отрока отначало при Антихриста всичко ще бъде толкова добре , ще бъде толкова сито и весело , че дори онези хора, които са се скрили от него, ще ги тегли назад, а някои ще се върнат, особено тези, които са по-млади. Последните християни, които ще се скрият от Антихриста в тайни отдалечени селища, все още ще трябва да пазят децата си тийнейджъри, защото те ще започнат да бягат обратно в градовете - толкова много ще бъдат привлечени от сития и весел живот на Антихриста.

 

Ето как световният владетел ще привлича и съблазнява хората със своята зловеща хипноза. Много малко хора ще намерят сили в себе си да се противопоставят на тази хипноза и да не отидат да го гледат .

 


 

Източник на информацията са рускоезични сайтове посветени на отрока Вячеслав Крашенинников .

Превода от руски на български език тук е мой

К . Г . Костов

 

БОГ С НАС В ТЕЗИ УЖАСНИ ВРЕМЕНА , КОИТО ПРЕДСТОЯТ .

САМО , КОЙТО УСТОИ ДОКРАЙ ЩЕ СЕ СПАСИ !

ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА СЪС ВСИЧКИ СИЛИ !

 

 =====================================================

 

И ГОСПОД изпращаше до вас всичките Си слуги, пророците, като ставаше рано и ги изпращаше, но не слушахте и не приклонихте ушите си да слушате. И казваха: Върнете се сега всеки от злия си път и от злите си дела, и ще владеете земята, която ГОСПОД даде на вас и на бащите ви за вечни векове! И не ходете след други богове, за да им служите и да им се покланяте, и не Ме разгневявайте с делото на ръцете си, и няма да ви сторя зло.”

(Еремия 25:4-6)

 

И Иисус влезе в Божия храм и изпъди всички, които продаваха и купуваха в храма, и преобърна масите на онези, които обменяха пари, и пейките на онези, които продаваха гълъбите, и им каза: Писано е: „Домът Ми ще се нарече молитвен дом“, а вие го правите „разбойнически вертеп“.


 Старий Завет на Господа Нашего Иисуса Христа

Псалом 53

Боже, чрез Твоето име ме спаси и с Твоята сила ме съди.

4. Боже, чуй молитвата ми, послушай думите на устата ми;

5. защото чужденци се дигнаха против мене, и силни търсят душата ми; те нямат Бога пред себе си.

6. Ето, Бог е мой помощник; Господ подкрепя душата ми.

7. На враговете ми Той ще въздаде за злото; изтреби ги Ти с Твоята истина.

8. С усърдие ще Ти принеса жертва, ще прославя името Ти, Господи, защото е благо,

9. защото Ти ме избави от всички неволи, и окото ми изгледваше неприятелите ми.

 









Гласувай:
67
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2169878
Постинги: 347
Коментари: 3
Гласове: 35254
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930