Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2020 20:21 - Порталите 11:11 и 12:12 - основните два годишни творчески изпита за цивилизацията!
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2529 Коментари: 0 Гласове:
66

Последна промяна: 10.11.2020 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Порталите 11:11 и 12:12 - основните два годишни творчески изпита за цивилизацията!

 image

Порталът 11:11 на благоденствието

Естествено е да си зададем въпроса трябва ли си намислим желание за 11:11?

Когато става дума за космичната нумерология, то 11 олицетворява вдъхновение, творчество, сила, действие и реализация. Когато това царско число се мултиплицира, то и неговият духовен смисъл се мултиплицира със скоростта на светлината до степен, когато всичко изглежда малко “налудничаво”.

Ако погледнем геометрично 11, то това царско число е изправено гордо колкото надолу, толкова и нагоре, където сякаш като стрела е готово да се отправи в Космоса.

Представете си, че предстоящият кръг на Пълнолунието е вашата мишена, в която трябва да изпратите своите стрели-желания с помощта на вашият лък 11:11 и те всеки миг ще полетят, устремени точно в центъра на този кръг, за да се сбъдне мечтата ви. Вселената ви е дала в ръцете този лък, за да го опънете и пуснете, а какво послание ще носят вашите стрели-желания, зависи изцяло от всеки от нас.

Ако погледнем на еволционния процес, ще видим, че той се развива спираловидно. И всеки следващ етап е по-висока степен на развитие. В стъпалата на еволюционната спирала се съдържа цялата еволюция, съставена от отделни етапи. Всяка година човечеството преминава през така наречените портали на сътворението, които ни снабдяват с необходимите творчески инструменти, необходими за бъдещото ни развитие на следващото стъпало в еволюцията.

Такива два портала са 11:11 и 12:12 - основните два годишни творчески изпита за цивилизацията, които й откриват новите пътища за развитие.

Подобни процеси не са безполезни. По време на тази “изпитна сесия” човечеството се докосва до вселенските вибрации, които по време на прехода от едно към друго стъпало в спираловидния еволюционен процес са призвани да придадат на колективното съзнание нужните му за този етап вибрации. При това много хора, чието съзнание е готово за трансформация, могат да чувстват различни болезнени симптоми и здравословни проблеми.

Някои от тях трудно могат да бъдат разграничени от действителните заболявания. Проблемът е в това, че физическото тяло, за разлика от съзнанието, е носител на плътни, а не ефирни енергии. И не винаги физическото тяло, което има вече патологични изменения, е в състояние безболезнено и безсимптомно да понесе измененията в съзнанието.

Някои приемат вълновите вибрационни изменения на равнището на емоциите, други - на физическото равнище на болестните симптоми. И единствено и само чрез Сърцето си може да определим дали става дума за болест или за разширение на съзнанието. Човек отдавна вече се намира на равнището, когато връзката му с висшия Аз не е просто родствена, а единна. Вече не трябва да различаваме себе си от висшия си Аз, защото това е едно цяло. Разликата между болест и не-болест може да се разбере само посредством Чувствосъзнанието, което всъщност е Висшата ни интуиция.

Ето защо ролята на Сърцето е толкова съществена.

Сърцето е нашият единствен проводник към бъдещето, въпреки че в него няма нито минало, нито бъдеще. Защото Сърцето е единственият инструмент за единение с Бога. Няма как да преминем от едно стъпало на еволюционната спирала към друго, ако не приемем своето Сърце не като физически орган, а като място, където обитава нашата Душа, чрез която ни говори гласът на Божественото и Вечността в реалиите на физическото ни настояще.

Всеки е длъжен да приеме Сърцето си като Учител, като прозорец към Безкрая, като Божествено знание. И именно Сърцето в това си качество ще даде на всеки всичко онова, което може да бъде разчетено в условията на прехода 11:11 и 12:12. Защото интелектът е един от инструментите на Сърцето.

Предстоящите енергийни и вибрационни еволюционни портали 11:11 и 12:12 трябва да бъдат използвани за Активиране. А това означава, че в момента на преминаване през спираловидния еволюционен портал всеки би трябвало да остави зад себе си всичко, което Сърцето му подсказва, че не му е нужно в този нов път.

Какво тогава да вземем със себе си?

Когато прекрачите прага на портала 11:11, формулирайте желанията, в които не би следвало да има лични мотиви. Не искайте за себе си, използвайте този портал да настроите съзнанието си на по-високи вибрации, да извисите Духа си и да усетите единението с Божественото.

Мислете със Сърцето си, действайте със Сърцето си, говорете със Сърцето си, творете със Сърцето си! Нищо в този свят не може да е цел, ако не присъства Сърцето. Друг път няма. Пътят е един и той преминава през огъня на Сърцето.

 

Автор: Suny Lambroso

=================================================

Вълшебната(златна) минута.

Всеки ден съществува една минута, когато между нас и Висшите сили, които управляват нашата съдба, се отваря директен канал за комуникация.И всичко, каквото се поиска в този момент се сбъдва сто процента.

Нека да отбележим в календара „Златните минути”и да ги използваме само в полза на нашите най-съкровени мечти.

т.е.вълшебната минута се определя от датата - число и месец

(11 ноември - 11:11 часа е вълшебната(златна) минута.

Важно е желанието да бъде формулирано кратко, ясно,с увереност и в сегашно време.


 На този ден можете да получите безпрецедентна сила и мощ.

На 11 ноември трябва да си пожелаем всичко онова, за което мечтаем, да визуализираме една нова реалност, в която искаме да живеем.

Трябва да сме настроени положително, да искаме мир, любов, здраве и щастие за своите близки, за цялата Земя и Вселена.

Днес е нужна много Сила, за да навигира човек в един привидно тъмен и хаотичен свят. Само силният може да оцелее днес. Но силният в новия смисъл: този, който остава себе си и следва само сърцето си.

Само този човек ще почувства накъде да върви, дори пътят да е обвит в пълна мъгла. Само този човек ще стигне там, където е високо и светло и бурите на масовото подсъзнание не могат да го застигнат. Само той ще се издига, докато познатият свят се сгромолясва.

На тази дата, зависи само от нас и от силата на нашата мисъл и желание, дали ще сбъднем онова, за което мечтаем.

С цялото си сърце визуализирайте света, в който искате да живеете и ще ви бъде дадена силата да изградите този свят за себе си.

 

Обща медитация 11:11 Portal - Bridge to the New Earth [HQ]

11:11 is a sacred symbol that represents an opening to greater spiritual awareness, shifting up into higher, enlightened consciousness. The symbol embodies the inter-dimensional seam between dimensions, where we can bridge across into another reality - just as sliding doors in timespace. On November 11th all of humanity will have an opportunity to shift up into higher dimensional realms of knowledge...in a sense, being presented with a new door that will lead us home to our Soul"s wisdom and truth.

Meg Benedicte has created a video meditation for 11:11 and beyond. By following the visual imagery and energetic activations during the video, you will experience more awakened consciousness, access to higher realms, the doorway to your Soul timeline and the opportunity to create and anchor a New Earth!

11 ноември е един от най-силните енергийни дни в годината. Този енергиен Портал се отваря на 11:11. На този ден можете да получите енергии с невероятна сила. На 11 ноември си пожелавайте всичко, визуализирайте Новата реалност, в която искате да живеете.

Желайте си мир, любов, здраве, щастие на любимите си хора, Земята и Вселената, и се настройте на Единство с всяка форма на живот на планетата. С цялото си сърце визуализирайте и си представете Мир в собствената си страна, в целия свят, чиста планета, очистени от замърсяване води, почви, минерали, животни, щастливи и радостни хора и деца!

Настройте се на светлината на сърцето си и излъчвайте Светлина в околното пространство (визуализирайте). Бъдете радостни и тържествени този ден. И всичко това ще се реализира рано или късно.










Гласувай:
70


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470267
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031