Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2020 21:53 - Коза и папая в Танзания с положителни проби за Ковид-19
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4740 Коментари: 0 Гласове:
66

Последна промяна: 08.11.2020 01:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Коза и папая в Танзания с положителни проби за Ковид-19

Тестовете за Ковид-19 в африканската страна бяха отхвърлени като дефектни от президента Джон Магуфули, защото дали положителни резултати на проби, взети от коза и папая.

Tестовете за коронавируса сега се оказаха "технически повредени". Те са внесени от чужбина, обяви президентът, но не каза от коя страна.

Властите взели напосоки няколко проби от различни животни и плодове и зеленчуци. Сред тях - папая, коза и овца. Дори им дали и човешки имена и възрасти, пише dnes.bg. Така пробите били предадени в лаборатория в Танзания без лаборантите да бъдат уведомени за истинския произход на пробите.

 На следващия ден след изказването на Магуфули беше отстранен ръководителят на националната здравна лаборатория.

Самото изявление на президента на африканската държава беше насочено срещу некачествените тестове, изпратени в страната. Въпреки това обаче думите му бяха изтълкувани като цяло като критика срещу въведените в световен мащаб мерки срещу коронавируса и като израз на съмнение за легитимността на заразата и опасността от нея.

=====================================================

IMPORTANT - Hard statement by the Catholic Archbishop to the Pope and Donald Trump - [EN Subtitles]

Сериозно заявление на архиепископа от католическата църква Карло Мария Вигано, насочено към папата и висшите папски чиновници

 

Вигано е уверен че католическата йерархия участва в създаването на единна световна религия, без догми и морал. Бившият апостолски нунций на Ватикана в САЩ, архиепископ Вигано, счита че висшето ръководство на римо-католическата църква, начело с папата Франциск, в угода на масоните, създава АДСКА РЕЛИГИЯ. Вигано заявяи това в писмо, публикувано на сайта "markotosatti.com". Вигано заявява, че "сега можем да видим реално и епохално сблъскване между Доброто и злото, между синовете на Светлината и синовете на мрака". Католическият йерарх подчертава, че е шокиран от факта, че висшите католически йерарси "открито служат на княза на този свят, приемайки искания (заповеди) от ООН, насочени към глобализма, масонството, малтусианския екологизъм и имиграцията".
Освен това, според Вигано, католическата йерархия е замесена в създаването на единна световна религия "без догми и морал", съгласно желанията на масонството", а римския папа, заедно с тези които стоят зад него и го подкрепят, се стреми да председателства тази адска пародия на Църквата Христова". И много кардинали, прелати, епископи и католически медии подкрепят идеята за нов световен ред. В това число Вигано споменава La Civilita Cattolika, Vatikan News, Avvenire и L"Osservatore Romano.
Архиепископ Вигано подчертава, че всичките тези хора са "толкова уверени, че вече са постигнали своите намерения, та открито разкриват своите намерения", без никаква предпазливост.

"Вижте колко ясно личат привържениците на световното правителство и на елита, който иска да натрапи своята тирания на народите, използвайки неоезичеството", - пише Вигано. Той счита, че съществено за водене на ефективна духовна, доктринална и морална борба против враговете на Църквата е убеждението, че сегашните кризи са метастази от рака, поразил Църквата".

Архиепископът е уверен, че тази болест има причинно-следствена връзка с Втория Ватикански събор "и неговите логични и неизбежни последствия през последните 60 години".
Вигано подчерта, че "в продължение на десетилетия католическите йерарси - модернисти, говорейки за литургията, нравственото учение, покаянието и аскетизма, постоянно повтаряха ненавистната фраза - "няма връщане назад". Днес виждаме, че със същите думи, робски повтаряни в световен план, се предприемат опити да се внуши, че нищо вече няма да е така, както е било до сега". СПОРЕД ВИГАНО, "МОДЕРНИЗМЪТ И КОВИД 19 СА ЧАСТИ ОТ ЕДНА И СЪЩА ИЗМАМА", и привържениците на измамата най-много се плашат, че ние няма да им повярваме, ще ги игнорираме и ще разобличим заговора им". И именно затова "наше задължение днес е, да помогнем на много хора, както в духовенството, така и на религиозните дейци, и да гледаме на ставащото, не частично и разпокъсано, а да видим общата картина на реалността. И още щом им помогнем да разберат механизма, те сами ше разберат всичко останало".
Карло Мария Вигано и преди се е изказвал, че "мерките за борба с Ковид-19 водят към създаване на световно правителство". ....................................

А сега ще споделя с вас и превод на писмо, на Архиепископ Карло Мария Вигано, до президента на САЩ Доналд Трамп, в което той го предупреждава, че сегашните кризи, свързани с пандемията на коронавируса, и безредиците в САЩ, са част от вечната духовна борба между силите на доброто и злото.
"Господин Президент. В последните месеци ние сме свидетели на формиране, на две противоборстващи страни, които аз бих нарекъл - библейски, - децата на светлината и изчадията на мрака. Като децата на светлината са основната част от човечеството, а изчадията на мрака са абсолютно малцинство.
И въпреки това, първите са обект на дискриминация... по отношение на техните противници, които често заемат стратегически позиции в правителството, в политиката, икономиката и в медиите. Явно, по необясним начин, зли хора държат доброто за заложник, заедно с ония които им помагат, - за собствен интерес или от страх.
Тези две страни, са с библейски корени... От една страна са тези, които (макар и да имат хиляди недостатъци и слабости), са мотивирани да правят добро, да са честни, да създават семейства, да се трудят за процъфтяване на родината си, да помагат на нуждаещите се, според закона Божий, та да заслужат Царството Небесно. А от другата страна са тези, които служат на себе си, не се придържат към никакви морални принципи, искат да разрушат семейството и нацията, да експлоатират работниците, да станат богати, да разпалват вътрешни разногласия и войни, и да се сдобиват с власт и пари. За тях, измамната илюзия за временно благополучие, ако не се покаят, ще им донесе ужасна съдба, - далече от Бога, във вечно проклятие.
В обществото, господин Президент, тези две противоположни реалности съжителстват, като вечни врагове, също както Бог и сатана са вечни врагове. И изглежда, че изчадията на мрака, които лесно можем да отъждествим с т.н. "дълбочинна държава" против които Вие мъдро възразявате, и които водят яростна война срещу Вас, през тези дни са решили да разкрият картите си, т.е плановете си.
Изглежда те толкова са уверени, че вече всичко е под техен контрол, че забравиха бдителността, която до сега поне частично прикриваше намеренията им. Разследванията, които вече се водят, ще покажат истинската отговорност на тези които управляваха извънредното положение, по повод Ковид, не само в областта на здравеопазването, но и в политиката, икономиката и медиите. Вероятно ще открием, че в тази колосална операция по социално инженерство, има хора, които решават съдбата на човечеството, присвоявайки си правото да действат против волята на гражданите и техните представители в правителствата на държавите.
Ние виждаме също, че безредиците през тези дни бяха провокирани от тези, които са видели, че вирусът неизбежно изчезва и че социалната тревога от пандемията отслабва. И това задължително трябваше да предизвика граждански безредици, понеже след тях ще последват репресии, които макар и законни, може да бъдат осъдени, като неоправдана агресия против населението.
Същото, напълно синхронно, се случва и в Европа, и е абсолютно очевидно, че използването на уличните протести играе важна роля в плановете на тези, които биха искали да видят някого, когото ще изберат на предстоящите избори, който да въплъти целите на "дълбочинната държава" и да изразява тези цели вярно и убедено. Няма да се учудим, ако след някой месец още веднъж узнаем, че зад тези актове на вандализъм се крият тези, които се надяват да извлекат изгода от разрушаването на обществения ред, за да построят свят, без свобода, съгласно масонската поговорка "разреждай и сгъстявай".
...Описаните от мен противоположни възгледи се срещат и в религиозните кръгове. Има верни пастири, които се грижат за стадото Христово, но има и наемници неверни, които се стрeмят да рапръснат стадото и да оставят овцете, на разтерзание от гладните вълци.

Затова не е чудно, че тези наемници са съюзници на изчадията на мрака и ненавиждат децата на светлината. Така, както съществува "дълбочинна държава" така съществува и дълбочинна църква, която изоставя задълженията си, и се отказва от задълженията си пред Бога.

Така както се борят добрите държавници с невидимия враг, в държавните дела, така се борят и добрите пастири в църковната сфера. Това е духовната борба, за която говорех в неотдавнашното си Обръщение, което бе публикувано на 8 май.

За първи път в САЩ има президент, който мъжествено защитава правото на живот, и за когото не е срамно да осъжда преследването на християните по целия свят, който говори за Христа и за правото на гражданите на свобода  на вероизповеданията. Вашето участие в програмата "Марш през целия живот"... са действия, които показват на коя страна искате да се борите. И смея да вярвам, че и двамата сме на една страна в тази битка, макар и с различно оръжие.................

 image

 Глoбaлният eлит прeди рaзчитaшe нa вируcи cъc ceлeктивнo дeйcтвиe. Нeщo кaтo eтничecкo oръжиe, убивaщo „чуждитe” и зaoбикaлящo „cвoитe“. Зa вируcитe кaтo cрeдcтвo зa унищoжaвaнe нa "нeжeлaнитe" oтдaвнa мeчтaят хoрa кaтo принц Филип (извecтeн oщe кaтo хeрцoг нa Eдинбург). Тoй e cъпругът нa крaлицaтa нa Вeликoбритaния, кoйтo нaвършвa 99 гoдини прeз 2020 г., извecтeн e кaтo плaмeнeн зaщитник нa идeитe нa тaкa нaрeчeния зeлeн фaшизъм. Принцът мнoгo oбичa дивaтa прирoдa и мрaзи чoвeчecтвoтo, кoeтo cпoрeд нeгo зaплaшвa тaзи прирoдa. Прeз 1981-1996г Принц Филип e прeзидeнт нa Cвeтoвния фoнд зa прирoдaтa. Тoй дoри нaпиca книгa, в кoятo признaвa, чe пo врeмe нa cлeдвaщoтo cи „прeрaждaнe (бритaнcкият принц нaиcтинa вярвa в тoвa) би иcкaл дa ce прeвърнe във вируc убиeц, кoйтo дa унищoжи пo-гoлямaтa чacт oт нaceлeниeтo нa cвeтa. Ecтecтвeнo, принцът знae тoчнo кoй e „нeжeлaн“ и кoй трябвa дa бъдe унищoжeн. Cъщecтвувa oбaчe риcк вируcът убиeц дa ce върнe към тeзи, кoитo oбичaт „дивaтa прирoдa“ и нe oбичaт „дивoтo“ чoвeчecтвo.

Пocлeдният aкт нa cпeктaкълa, нaрeчeн „cвeтoвнa иcтoрия“, щe бъдe приcтигaнeтo нa Aнтихриcтa, кoйтo щe ceднe нa cтoлa нa ръкoвoдитeля нa cвeтoвнoтo прaвитeлcтвo, кaтo изиcкa житeлитe нa cвeтoвния зaтвoр дa гo пoчитaт кaтo бoг. Трaгичнитe cцeни oт пocлeдния aкт ca прeдcтaвeни в пocлeднaтa книгa нa Пиcaниeтo, в Oткрoвeниeтo нa Йoaн Бoгocлoв (Aпoкaлипcиc).

======================================================

Abp. 
Viganт  warns Trump about ‘Great Reset’ plot to ‘subdue humanity,’ destroy freedom
Архиепископ Вигано моли Тръмп да спаси света от „Голямото зануляване“ Бившият нунций в САЩ: В ход е глобален заговор срещу Бог и човечеството

На 30 октомври 2020 г. много световни медии публикуваха поредното отворено писмо на архиепископ Карло Мария Виганo до президента на САЩ Доналд Тръмп. Предлагаме ви отделни фрагменти от него.

 

Господин Президент,

 

Позволете ми да се обърна към вас в този час, в който съдбата на целия свят е застрашена от глобален заговор срещу Бог и човечеството. Пиша ви като архиепископ, като наследник на апостолите, като бившия апостолски нунций в САЩ. Пиша ви насред мълчанието както на гражданските, така и на религиозните власти.


Ежедневно усещаме многобройните атаки на онези, които искат да унищожат основата на обществото: естественото семейство, уважението към човешкия живот, любовта към страната, свободата на образованието и бизнеса. Виждаме глави на нации и религиозни лидери, които се примиряват с това самоубийство на западната култура и нейната християнска душа, докато основните права на гражданите и вярващите се потъпкват.

В ход е глобален план, наречен „Голямото зануляване". Негов архитект е глобален елит, който иска да покори цялото човечество, налагайки принудителни мерки, с които драстично да ограничи индивидуалните и граждански свободи. В няколко държави този план вече е одобрен и финансиран. В други е все още в ранен етап. Зад световните лидери, които са съучастници и изпълнители на този адски проект, стоят безскрупулни персонажи, които финансират Световния икономически форум и Събитие 201, популяризирайки техния дневен ред.

Целта на „Голямото зануляване" е налагането на здравна диктатура, която ще въведе либертицидни мерки, скрити зад примамливи обещания за осигуряване на универсален доход и анулиране на индивидуален дълг. Цената на тези отстъпки от Международния валутен фонд ще бъде отказ от частна собственост и спазване на програма за ваксинация срещу Covid-19 и Covid-21, насърчавана от Бил Гейтс в сътрудничество с големите фармацевтични групи.


Отвъд огромните икономически интереси, мотивиращи организаторите на "Голямото зануляване", налагането на задължителна ваксинация ще бъде придружено от изискването за здравен паспорт и цифров документ за самоличност, с последващо проследяване на контактите на населението на целия свят. Тези, които не приемат тези мерки, ще бъдат затворени в лагери или поставени под домашен арест, а цялото им имущество ще бъде конфискувано.

Г-н Президент, предполагам, че вече сте наясно - в някои държави „Голямото зануляване" ще бъде активирано между края на тази година и първото тримесечие на 2021 г. За тази цел се планират допълнителни блокировки, които официално ще бъдат обосновани с предполагаема втора и трета вълна на пандемията. Вие добре познавате средствата, които са били използвани за всяване на паника и легитимиране на драконовските ограничения на индивидуалните свободи, изкусно провокиращи световна икономическа криза.

Архитектите на тази криза ще я използват за стартиране на "Голямото зануляване". Така ще нанесат последния удар на свят, чието съществуване и памет искат напълно да отменят.


Но този свят, г-н Президент, включва хора, с техните убеждения, институции, вяра, култура, традиции и идеали. Хора и ценности, които не действат като автомати и не се подчиняват като машини, защото са надарени с душа и сърце. Защото те са обвързани от духовна връзка, която черпи силата си отгоре, от онзи Бог, който нашите противници искат да предизвикат, точно както Луцифер правеше в началото на времето с неговия „Non serviam” ("няма дa служа" - от лат.)

Много хора се дразнят от това позоваване на сблъсъка между доброто и злото и използването на „апокалиптични“ нюанси, което според тях разбунва духовете и изостря разделението. Не е изненадващо, че врагът е ядосан от това, че е разобличен, точно когато вярва, че е достигнал цитаделата, която се стреми да покори необезпокояван. Изненадващото обаче е, че няма кой да алармира.

...

Точно когато съучастието на медиите успя да направи прехода към Новия световен ред почти безболезнен и незабелязан, на бял свят излизат всякакви измами, скандали и престъпления.

Допреди няколко месеца беше лесно да се очернят като „теоретици на конспирацията“ осъдилите тези ужасни планове, които сега виждаме да се изпълняват до най-малките подробности. Никой до миналия февруари никога не би си помислил, че във всичките ни градове гражданите ще бъдат арестувани просто за това, че искат да вървят по улицата, да дишат, да държат бизнеса си отворен, да ходят на църква в неделя. И все пак сега това се случва по целия свят.

И докато политиците са барикадирани в своите дворци, обнародващи укази като персийски сатрапи, бизнесът пропада, магазините се затварят и хората са възпрепятствани да живеят, пътуват и работят. Вече се виждат катастрофалните психологически последици от тази операция. Самоубиват се отчаяни предприемачи, но и нашите деца, отделени от приятели и съученици, принудени да седят у дома сами пред компютъра.

...

И все пак, в центъра на тази мрачна картина, в този очевидно неудържим напредък на „Невидимия враг“ се появява елемент на надежда. Противникът не знае как да обича и не разбира, че не е достатъчно да се осигури универсален доход или да се отменят ипотеките, за да се подчинят масите и да бъдат склонени те да ги маркират като говеда. Този народ, който твърде дълго е търпял злоупотребите с омразна и тиранична сила, преоткрива, че има душа. Разбира се, народът не желае да замени свободата си с хомогенизиране и отмяна на неговата идентичност. Народът започва да разбира стойността на семейните и социалните връзки, на корените на вярата и културата, които обединяват честните хора.


Това голямо зануляване е предопределено да се провали. Защото тези, които са го планирали, не разбират, че все още има хора, готови да излязат на улицата, за да защитят правата си, да защитят близките си, да дадат бъдеще на своите деца и внуци. Изравнителната безчовечност на глобалистическия проект ще се разбие жалко в лицето на твърдата и смела опозиция на децата на Светлината. Врагът има Сатана на своя страна, който знае само как да мрази. Но на наша страна имаме Всемогъщия Господ - Богът на армиите, подготвен за битка, и Пресвета Богородица, която ще смаже главата на древната Змия. „Ако Бог е на наша страна, кой ще бъде против нас?“ (Римляни, 8:31).

 

Г-н Президент, Вие добре знаете, че в този решаващ час САЩ се считат за крепостната стена, срещу която започнаха войната защитниците на глобализма. Доверете се на Господ, подсилен от думите на апостол Павел: „За всичко имам сила чрез Онзи, Който ме подкрепя“ (Филипяни, 4:13). Да бъдете инструмент на Божественото Провидение е голяма отговорност, за която със сигурност ще получите цялата държавна подкрепа, от която се нуждаете, тъй като тя е горещо измолена за Вас от много хора, които Ви подкрепят с молитвите си.

 

С тази небесна надежда и увереността в молитвата си за Вас, за Първата дама и за Вашите сътрудници, от все сърце Ви изпращам моята благословия.

 

Бог да благослови Съединените американски щати!

 

+ Карло Мария Вигано

Синигер Архиепископ на Улпиана

Бивш апостолски нунций в Съединените американски щати

 

ИЗТОЧНИК

текста в оригинал - https://www.lifesitenews.com/mobile/news/abp-vigano-warns-trump-about-great-reset-plot-to-subdue-humanity-destroy-freedom?

Гласувай:
68
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2169705
Постинги: 347
Коментари: 3
Гласове: 35254
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930