Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2020 18:23 - На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2812 Коментари: 0 Гласове:
62

Последна промяна: 20.09.2020 16:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Giant Foot Print 200 Million Yrs Old - South Africa Гигантски Отпечатък От Човешка Стъпка На 200 милиона години Открит В Африка

На малцина е известно, че преди Потопа на Земята са живеели гиганти. Има много доказателства: намирани са книги и карти с огромни размери. Сгради със старинна архитектура, които са с високи тавани и високи врати, специално пригодени за хора много по-високи, отколкото сме ние.

По-къснo гигантите, които са имали много неизвестни за нас таланти и технологии, изчезват, и се появяваме ние – ниски, обикновени хора с невисок интелект.

В един от най-старите книги, озаглавена "История и Античност", намираща се в библиотеката на Оксфордския университет, е описан доклад за откриването на гигантски скелет, направен през Средновековието. "Гигантът бе открит погребан в земята на 4 метра дълбочина и в пълно военно облекло. Дължината на скелета бе 4.5 ярда (4 м), а зъбите му 6.5 инча (17 см)".

През 1936 година немският палеонтолог и антрополог Ларсън Кол открива скелетите на гигантски хора на брега на езерото Елиза в Централна Африка. 12 мъже, погребани в масов гроб, са достигали до ръст 375 сантиметра.


„Аргументи и Факти“: Доколкото е известно, преди няколко години сте изучавали могили на гиганти по време на експедиция в Сирия, където сега бушува война.

Ернст Мулдашев: За щастие успяхме да го направим. Сирия е невероятна страна. Там се наброяват 70 мъртви града на атланти. Там се намира охранявана от алевитите гробница на Авел – сина на Адам. Дължината на гробницата е 5,8 метра. Смята се, че Авел е загинал още като дете, а Адам е имал ръст 11 метра.

Общо в Сирия, предимно в района на Халеб, открихме 7 гроба на гиганти. Беше открита и следа от гигант с дължина 90 см, която по анатомични изчисления трябва да принадлежи на човек с ръст 10 метра и тегло 3,5 тона.


САЩ признаха: Унищожихме хиляди скелети на гиганти, за да не променим официалната история
Смитсъновият институт призна, че е унищожил в началото на 1900 г. хиляди гигантски човешки скелети.


Giant Human Skeletons Was Found in India https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=7P72oozO90U

Греъм Хенкок - известен английски изследовател разказва за разкритията си получени в процеса на търсене на отговори за различни мистерии от древността.

В това вълнуващо интервю, водено от небезизвестният Дейвид Уилкок, Греъм Хенкок разкрива заключенията и откритията, до които е достигнал в своето разследване в областта на най-древните загадки и мистерии, за произхода на човека, за изчезналата древна цивилизация, чиито следи се намират и по суша и под вода на редица места по света, за съществуването на древни карти показващи света отпреди Ледниковата епоха (Пири Рейс), коя е държавата, в която се пази и до днес Свещения Кивот на Завета, вдъхновил не един и два приключенски филма, каква е истината за възрастта на Египетските пирамидите и Сфинкса, за местата, на които звездното небе, така както е изглеждало преди 12 500г., е отразено в различни древни земни структури и още и още интригуващи загадки, за уникалното шаманско питие приготвяно от специална лиана в района на Амазония, наречено Аяхуаска и за духовните преживявания по време на приемане на това питие, за които Терънс Маккена прави филм, а самият Греъм Хенкок издава последният си роман изцяло вдъхновен от шаманската напитка...

Известен като „Индиана Джоунс на алтернативната археология" през последните години Греъм Хенкок посвещава живота си на изследване на историческите загадки и предизвиква ортодоксалната история с нови доказателства и информация.

Греъм Хенкок е журналист и бивш кореспондент на „Икономист" за Източна Африка. Автор на редица бестселъри, получил през 1990г. журналистическа награда за „Господари на бедността" - забележително си изследване върху проблемите на чуждестранната помощ в бедните страни.

Греъм Хенкок е автор на:

„Следите на боговете" (Fingerprints of the Gods)

„Знакът и печатът -- Търсене на изчезналия Кивот на Завета" (The Sign and The Seal)

„В търсене на изгубената цивилизация -- Огледало на небето"( Heaven"s Mirror)

„Потънал Свят - ЗАЛЕТИТЕ ЦАРСТВА ОТ ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД" (Underworld: Flooded Kingdoms of the Ice Age)

„Талисман -- свещени градове, свещена тайна" с Робърт Бовал (Talisman: Sacred Cities, Secret Faith)

„Пазителят на сътворението" с Робърт Бовал (Keeper Of Genesis)

Supernatural: Meetings with The Ancient Teachers of Mankind

Entangled

For more info click here - https://www.youtube.com/watch?v=VPlFjiRWwtk

 


Берлин - столица музеев допотопной истории
https://www.youtube.com/watch?v=8TaXPnIqWU4&feature=share&fbclid=IwAR19DAWlRepknajYfP2_IvaxYzf8MfPOfLbVfLqgOYxXN7sMIJar7hIoXtA

Giant Foot Print 200 Million Yrs Old - South Africa https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dRuxw-nZoJw&feature=emb_logo

image

image



image



Гласувай:
64


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2476320
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930