Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2018 15:24 - Mедитация за влизане в Акашовите записи
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3797 Коментари: 0 Гласове:
23

Последна промяна: 17.09.2019 17:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


Търсейки, по разни издания и публикации попаднах на ето каква медитация за влизане в Акашовите записи:

ДА ВИЖДАМЕ ПО-ГОЛЯМАТА КАРТИНА
МЕДИТАЦИЯ

Целта на тази медитация е да пътуваме до Акашовите Летописи, за да научите повече за себе си, включително и защо сте избрал този живот-време, каква е вашата Висша цел, какъв урок сте дошли да научите, както и повече за вашето служене на човечеството.
Акашовите Записи се пазят в Библиотеката, едно място, което съществува в по-висши измерения извън физическия свят. Акашовите Летописи съдържат информация за вашия сегашен и други време-животи, информация за вашето израстване, целите на живота ви и много повече.
Стъпки: За тази медитация достигнете състоянието на Вашето Аз.
1. Призовете светлината във вас и си представете един пашкул от светлина около вас. Направете светлината красива, а формата на пашкула от светлина в големина, в която се чувствате добре. Вие можете да си представите този пашкул като един балон, в който можете да пътувате. Представете себе си да се понасяте все по-високо и по-високо, издигащ се към по-високи измерения във вашия балон, докато достигнете в Библиотеката.
2. Вие стоите пред Библиотеката. Как изглежда тя? Когато сте готови, влезте вътре в Библиотеката, и се огледайте наоколо. Вие можете да видите редици и редици от книги, представляващи информация за вашия и други животи-време.
3. Вие сте посрещнати от едно много висше същество, което горещо ви поздравява. Умствено кажете на това същество, че вие желаете да видите летописите за вашите време-животи.
Задавайки вашата молба, вие незабавно се намирате пред летописите на вашето Висше Аз, защото в по-висшите измерения щом като помислите за нещо, вие го изживявате.
4. Тези книги съдържат информации за целите, задачите и приноса за всички ваши време-животи. Изтеглете книгата, която съдържа вашите записи за този живот. Как изглежда всичко това? Когато сте готов, отворете тази книга и погледнете първата страница. Първата страница е посветена на същността на работата на живота ви, както и на приноса който дойдохте да направите в това време-живот. Какво е написано там?
5. Обърнете следващата страница. Тук ще намерите повече за вашата работа в живота, както и ползата, която дойдохте да донесете. Представете си какво е написано там?
6. Когато обърнете следващата страница, вие ще намерите качествата, които трябва да изработите през този живот-време - като любов, смелост, доверие и състрадание. Кои са качествата, върху които сега работите по-усилено, за да развиете?
7. Има ли нещо друго, което бихте искали да прочетете? Кои са някои от важните събития в живота ви, които са записани? Върху какво работите сега, което по преценка на вашето Висше Аз е най-важно?
8. Когато сте готов да напуснете, представете си, че отново сте извън Библиотеката. Обгърнете се целия в светлина и нека вашия балон от светлина ви върне обратно където сте точно сега. Ако искате допълнителна информация за живота си, вие можете да се завърнете в Библиотеката всеки път, когато пожелаете.

========================================
 

Какво е Полето на Акашовите записи?

Полето на Акашовите записи е космическото съзнание, което е на всякъде около нас и то непрекъснато взаимодейства с нас и с цялото. Ние имаме много различни начини за комуникация с това поле- една малка част е канализирането на послания, а в нашето ежедневие то се изразява като знак, синхроничност, мисъл, усешане, „случайно“ попаднал ни човек или информация (пр. Книга, статия, списание, интервю). Акашовите записи са съществували винаги около нас и в нас. Те са онези 94% от нашето ДНК, което остава „невидимо“ за учените и те го обявяват за боклук (junk). В тях е информационният белег на действието или бездействието на душата в тази или друга инкарнация, те съдържават цялото знание, потенциали, история на всичко, което Е. За нас същественото е чрез работата си с тях имаме възможност да балансираме живота си, да се освободим от негативното от старото и вече ненужно ни. Взаимодействието с тях е двупосочно- както Акашовите записи ни дават насоки, така и нашето състояние, мисли, намерения, чувства ги променят. В това поле се съдържат всички потенциали, но ние избираме кои от тях да се проявят и ангелите и учителите ни насочват към това, че ние сме тези, които създаваме своята съдба и живот.
Милуш Кадиев за Акашовите записи
„Вече 5 години преподавам Акашови записи, като всеки път, когато се срещам с групата, чувствам една вътрешна радост, която ме повежда. Възможността човек да се докосне до същността на сътворението и на съзнанието, да достигне до най-дълбоките кътчета на себе си с помощта на Бог и на Висшето, които го напътстват и му помогат това да се случи, е животопроменяща и трансформираща. За мен това е чудото, което ние всички притежаваме, чудото да намерим верния път, да намерим своето място и да започнем да изразяваме себе си по възможно най- истинския и чист начин. Подкрепяни от Духа ние получаваме възможността да намерим Висшия си потенциал, който толкова дълго време е стоял в нас- заровен или пренебрегван, оставен встрани, воден от други наши търсения. И в момента, в който спрем и наистина погледнем този потенциал, погледнем за него в себе си, видим го ние може да го изразим и да претворим света си. За това ни помага Полето на Акашовите записи, това е и магията, която аз виждам реално как се случва по време на курса.“
Как работата с Полето на Акашовите записи променя живота ни?
Всичко е информация и всичко носи своя информационен код. Свързвайки се с Акашовите си записи даваме възможност да се настроим към Източника и по този начин да получим нова информация, която е базирана извън нашия опит. За да се случи това е нужно нашата система да бъде чиста и подготвена за това. Затова е важна работата със себе си. Само, когато сме осъзнали, че ние сме в основата на всичко случващо се с нас в нашия живот, можем да приемем настройки от Кристалната решетка около Земята, които да интегрираме и да променим чрез тях себе си. Ако отричаме своята роля ние всъщност не допускаме новата информация на трансформацията. А Ангелите и Учителите от Полето на Акаша са като активатори на тези нови „програми“ и „парадигми“, които променят системата ни на живот, за да достигнем до чистото божествено Съзнание.
Каква е ролята на вътрешното ни състояние при връзката с Полето на Акашовите записи?
Основните 2 състояния, които ни държат свързани с Полето на Акашовите записи са Благодарността и Любовта. Едгар Кейси, наричан бащата на Акашовите записи, казва, че за да бъдем добри канали трябва да живеем по-духовно, а как можем да бъдем по-духовни-като бъдем по-свободни от егото си. Често пъти ние живеем в мислите си- за вчера, утре, събития, потенциали, затова е много важно да се осъзнава мисловният поток и тук връзката с Акашовите записи може много пълноцено да ни помогне, защото в момента, в който призовем ангелите и се насочим към тях ние променяме менталното си състояние, което променя нашето вибрационно състояние, променяваме цялото си енергийно поле и съответно започваме да привличаме съответните хора, събития, ситуации. Знаете, ако сте тъжни, ако сте в ниско състояние това състояние започва да засмуква като една черна дупка около вас- идват хора, които ви напрагят, дразнят, провокират се ситуации, които да потвърдят състоянието ви. Реалността е следствие на нашето собствено състояние и затова е от изключителна важност е ние да бъдем отговорни за себе си, да се стремим да бъдем в благодарност и любов. Работата с Акаша ни помага да променяме състоянието си и да бъдем в едно високо вибрационно поле, през което виждаме, че света може да бъде много по различен, хармоничен, цялостен, успешен и ние сме си на мястото.
Молитва за отваряне на Акашовите записи
Майко- Татко Бог, Ангели на Светлината и Възнесли се Учители
Аз ви призовавам Тук на това място, за да създадем свещено пространство,
в което да могат да съществуват само най-висшите 
Знание, Мъдрост, Любов, Истина и Радост 
Сега и Завинаги.
С любов и благодарност в сърцето си Аз възнамерявам, 
да се свържа с енергийния поток на моите Акашови Записи
и с помощта на Господарите на Записите, 
Възнеслите се Учители и Ангелите от Светлина 
да получа всяка една информция, 
която е за моето най – висше и велико благо и добро, 
с лекота и благодат.
Молитва за затваряне на Акашовите записи
Аз затварям моите Акашови записи
и благодаря на Господарите на записите, Възнеслите се Учители и Ангелите от светлина за помощта.
Божествено съзнание
В космоса, природата, клетките, ДНК, навсякъде учените отриват едни и същи модели на съществуване, изграждане и бъдене. Това е модела на Божествено съзнание. Свещената геометрия носи енергия от Източника, от Акаша. В полето на Акашовите записи, където се заражда всичко и всичко съществува има един закон на неограниченост свързана с цялото. Т.е. ако не губиш връзката си, ако твориш в хармония и единение ти получаваш безкрайните възможности на проявление в реалността.
Единение с Полето на Акаша
Преминаване от „Аз съм отделен от цялото“ до „Аз съм Цялото“ е преход на съзнанието, осъзнаване на същността.
Егото е онова, което пуска воала, който ни пречи да видим, че всички сме свързани чрез божествената нишка на любовта и ни поставя в илюзията, че света е срещу нас и битката с него за нашето оцеляване е неизбежна. И колкото повече потъваме в това противопоставяне на Аз срещу Ти, на Ние срещу Вие то, толкова по-дълбоко става страданието и разбирането, трудностите и предизвикателствата, мрака и самотата.
Но ето, че идва и искрата. Искра идваща от сърцето, отвътре, от центъра, от Източника. Искра, която има силата да разпръсне целият мрак, събран в душата от векове. Искра запалена от Вярата, че Аз съм повече от онова, което виждам в огледалото, повече от онова, което пише в личната ми карта, повече от онова, което пише на визитката ми.
Повече, защото Аз нося Бог в себе си!
Аз съм духовно същество с материални преживявания!





 



Гласувай:
23


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470039
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031