Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2020 17:32 - Около Земята са корабите на Алианса на светлината. Съгласно Вселенските закони те нямат право да се намесват, ако не бъдат поканени
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5284 Коментари: 0 Гласове:
58

Последна промяна: 28.05.2020 22:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image


image


АЩАР  ШЕРАН

 

ДУХОВНО СЪЩЕСТВО OT ВИСШЕТО СЪЗНАНИЕ.

 

Командирът на Голямата космическа флотилия от 10 милиона космически кораби-майки с командването на Космическата станция ШАРЕ.

 

Той излъчва ЛЮБОВ, МЪДРОСТ, СМИРЕНОСТ, ТЪРПЕНИЕ, НО СЪЩО И СТРОГОСТ И ОТГОВОРНОСТ.

 

КОСМИЧЕСКИ ПАЗИТЕЛ. Красив приятел.

 

Той е отговорен за тази част от Вселената, която Космическите хора наричат Бела, Куадра или 4-ти Сектор на Вселената.

 

Основата на неговата работа е в непрекъсната великолепна комуникация с ПЪРВИЧНИЯ СЪЗДАТЕЛ НА ВСИЧКО И ВСИЧКИ, и с по-нататъчната йерархия на тази Вселена.




Around Earth are the ships of the Alliance of Light. According to the Universal Laws, they have no right to intervene if they are not invited





79. Антикарантина. Разследване на Виктория и Павел

https://www.youtube.com/watch?v=dugFsPEO5h4

ИЗВАДКИ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО
: Земята е под карантина, за да не повлияе покрилата я тъмнина на цялата светла Вселена. Около нея са корабите на Алианса на светлината. Съгласно Вселенските закони те нямат право да се намесват, ако не бъдат поканени. Около 20% от хората на Земята осъзнават това, което се случва и са в светлината. Много още хора на Земята постепенно се пробуждат. Аденохрома е факт и Тръмп наистина помага в борбата с него. Сега е времето, когато всеки човек трябва да се определи и вземе страна, като се откаже от чипиране, ваксиниране. Ние сме много, те са малко и против нашата воля никой нищо не може да направи. Енергията на Вселената е бяла, тя съдържа всички цветове на дъгата, това е хармонията. Правенето на масови медитации и покриването на планетата с розова енергия е заклинание в козела/дявола/. Това е хипноза, от която те се възползват, за да хипнотизират хората. Когато хората гледат това зло и му се възхищават, значи и го одобряват. Това, което ние игнорираме или одобряваме дава право на тъмните сили да продължат да пребивават на нашата планета. Каквито и страхове да ви се нагнетяват по телевизията, в интернет и на планетата не се бойте, не се поддавайте на паника. Идва време, когато трябва да излезете на улицата, за да защитите своите права, да поискате своите условия за живот, ако не искате да станем стадо биороби. Ние трябва да се определим, кои сме ние, кой съм аз, че аз съм душа, че аз съм човек. Аз принадлежа на чистата Вселена ! Това самоопределение е първата стъпка, която помага да се осъзнаем и изтръгнем от себе си тази зла матрица, това е виждането за света, което ни пречи да бъдем свободни, което ни пречи да станем и се борим за своето пространство, за пространството на нашите деца.   image

79. Антикарантин. Расследование Виктории с Павлом youtube.com


==================================================
УВРЕЖДАНИЯ И СМЪРТ ОТ ВАКСИНИ  
Наръчник на родителя – въпроси, свързани с ваксини Така важната тема – аутизъм!
С тези темпове до 15-20 години света ни ще е пълен с пораснали аутисти, които са неспособни да се грижат за себе си и разчитайки на все по-застаряващите си родители!
https://www.vaksini.eu/

КАК ДА СЕ ОТКАЖЕ ВАКСИНА ЛЕГАЛНО

СТЪПКА 1. Не "отказвайте" ваксина, защото ще бъдете счетени за войнствено-настроени. Вместо това, можете учтиво да откажете техните услуги, като направите следното:

СТЪПКА 2. Попитайте лекаря дали ваксината съдържа MRC-5 (всички го съдържат, това са ембрионални клетки от аборти и друго ДНК). Ако го съдържа, имате право на отказ.

СТЪПКА 3. Попитайте дали е възможна "ятрогенна реакция" (нежелана реакция причинена от множество съставки или лекарства, взаимодействащи едно с друго) от ваксината (всички я имат). Когато лекарят каже "да възможна е", това е "вашата карта за измъкване от ваксината без да ви грози затвор". Благодарете на лекаря за офертата и си излезте.

Запомнете, че лекарите са положили Хипократова клетва (която е да не се причинява вреда) и те трябва да я спазват. По този начин можем легално (и с уважение) да отхвърлим предлаганите от тях задължителни услуги и няма абсолютно нищо, което те биха могли да направят по въпроса! Сега вече знаете!

==================================================

ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО И ПРИНУДИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ ЗА COVID-19 КОРОНАВИРУС С НЕТЕСТВАНА ВАКСИНА!

Специалистите ни казват, че ваксина за даден патоген, в случая коронавирус, се създава сравнително лесно и бързо, но за да се приложи масово е нужно много време за тестване. Нужни са години за това! В противен случай последиците могат да бъдат страшни и с обратен ефект!

.......................................................................................

Поставянето на нетествана ваксина крие сериозни рискове! В това няма никакво съмнение и е научен факт който важи за всяко едно лекарство предназначено за масова употреба! В света са наблюдавани случаи при които хората върху които е приложена недотествана ваксина се разболяват много повече от населението без ваксина! И прекарват болестта тежко! В случая с това респираторно заболяване "тежко" означава трайни увреждания на белите дробове, намалящи дихателния ви капацитет за цял живот! Които са необратими! След пневмония част от алвеолите се срастват и превръщат буквално в съединителна тъкан. Т.е.вече ги няма! Последното се вижда ясно на рентгеновите снимки. Това е необратим процес! А в най тежките случаи води и до смърт. Вие искате ли да се разболеете от коронавируса и да го изкарате тежко, вместо да сте си от тези над 90% които го изкарват безсимптомно, без дори да разберат, че са го карали?
https://www.peticiq.com/protiv_prinuditelnata_vaksinaciq_za_covid19_coronavirus_s_netestvana_vaksina



=================================
Мащабното стартиране на 5 G кулите започва поетапно в света от 20 май ....!

Накратко, на тази дата започва подготовката за масовият геноцид над човечеството…!

 

ПЛАНИРАНО Е МАСОВО УБИЙСТВО НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА.

Най-охраняваните места по света са сградите на министерствата отговарящи за съобщенията. Всички правителства по света са информирани да улеснят процеса. Сценарият е един за цял свят и се изпълнява стриктно. Медиите ще крият тази информация, но скоро всичко ще стане известно чрез социалните мрежи.

Вече на всички е ясно, че докато целият свят е блокиран и хората бяха затворени по домовете си поради несъществуващата пандемия, Министерствата на съобщенията по цял свят са издали заповед до Държавните комисии по радиочестотите (GCRH) да бъдат готови за монтиране, настройване и поетапно пускане на кулите излъчващи 5 G в диапазон на честотите от 40 до 60 GHz от 20 май 2020 г. Това е добре подготвеният саботаж на световният елит, който иска да редуцира световното население. Това е планирано убийство в мега мащаб с помощта на новата технология, от която хората и всичко живо в обхвата на 5 G кулите ще умират като мухи напръскани с Мухозол.

Всички инженери, които работят в телекомуникационните компании са получили заповед да подготвят 5 G кулите в определените региони. Инженерите разполагат с изследователски доклади от страните, където са тествани 5 G кулите. GCRF включва представители от всички агенции за сигурност и разузнаване.

В Япония 5 G тестовете доведоха до висока смъртност през 2018. г. Това беше първата година, в която смъртността изпревари раждаемостта. В Китай през януари 2019 г. 7 инженери изчезнаха при странни обстоятелства, работейки с 5 G. Организацията на обединените нации е уведомена за вредата от тези технологии, но като се има предвид, че там е настоящата квартира на световното правителство е ясно защо няма очакваната реакция. Напротив СЗО обяви пандемия за да улесни инсталирането на новата технология.

След тестването на 5 G мрежата, изведнъж в Китай се появи корона вирусът, който беше ясно, че е дизайнерски щам и че е генерална репетиция за нещо по-страшно.

При честоти в диапазон 60 Hz кислородът се преобразува все едно се намира в микровълнова печка. За това всеки жив организъм, който се намира в зоната на кулата, ще изпадне в 5 G кислороден глад. Пациентите с корона вирус вече имат този кислороден глад. В диапазона от 40 до 50 GHz при хората се получава увеличено кръвно налягане, което се покачва под влиянието на електромагнитния импулс от 5 G върху мозъчните неврони. Усещането е сякаш, черепната кутия е на път да избухне. Не е случайно присъствието на ръководителите на МА и главни лекари на централни клинични болници в кризисните щабове и академиите на науките присъстват на спешни заседания на Държавно ниво.

Смъртните случаи на ден от въздействието на 5G мрежата, могат да надхвърлят обявените от статистиката смъртни случаи в следствие на вируса covid 19 за два месеца. Това е броят ако кулите работят само за 1 ден в този диапазон от честотите. Ако кулите не бъдат изключени, страните допуснали тази технология, ще се превърнат в територии с градове на мъртвите.

Цели се и нещо повече! Високите диапазони от 5 G ще унищожат целия човешки имунитет, което ще позволи на всички болестотворни вируси и бактерии, които живеят в човешкият организъм в баланс осигурен от имунната система да нанесат поражения на всички жизнено важни системи. Това ще доведе до смъртност и при здравите хора и животните. Честотата може да се настройва , а това е саботаж, който се извършва от държавните чиновници по заповед отгоре.

Незабележимо 5 G кулите вече са монтирани във всеки голям град. Докато всички хора седяха в самоизолация, на същите антени, които излъчваха 4 G сигнал, беше монтирано новото оборудване. През март, април и май имаше чести сривове в интернет доставките и разговорите по мобилните телефони. Стотици хиляди кули се монтират в големите градове. Това е ненужно много, защото между 4 и 8 кули на честота от 400 до 600 GHz са достатъчни за добър интернет в голям град почти колкото Москва. Вместо това се монтират минимум 1,000 , които ще работят в микро вълновият диапазон между 24 и 72 GHz… Тоест от вълните на 5 G мрежата ще бъдат облъчени абсолютно всички в големият град в диапазон от 2,4 до 4,2 GHz

През 2019 г. на много места по света бяха тествани кулите с 5 G. Медиите писаха за масовата смърт на пчелите и птиците.

Не напразно ви описвам тази катастрофална картина. Говори се, че през март самолетът на министъра на съобщенията на Русия Максут Шадаев е бил в Ню Йорк. Шадаев е летял за САЩ, където се е срещнал с Илон Мъск и други ръководители на големи технологични корпорации. На срещата е участвал и Бил Гейтс. Това не са слухове.

Илон Мъск изстреля 60 сателита Starlink за глобалния интернет през май 2019. г. За 5 години се планира да бъдат изстреляни още 12,000 сателита, които да покрият със сигнал цялата планета. За да работи тази нова технология от космоса, на Илон Мъск са му необходими 5 G устройства изградени на Земята. Очевидно след 20 май ще има съвместен тест на сателитите на Мъск и 5 G кулите.

При 60 GHz честота смъртните случаи ще надминат тези регистрирани като корона вирус-19. Мнозина вече знаят, че епидемията от този вирус е просто фалшива. Това беше генералната репетиция за стадото. Целта беше всички да си стоят смирено вкъщи, докато през това време спешно и незабележимо са монтирани милиони кули по света.

Тук в covid - статистиката започна да се казва, че по целия свят вече нямало смъртни случаи от възпаление на белите дробове и че те са толкова, колкото са били и през предишните години.

Ето това е пандемията! Сега всички започват да разбират, че вирусът е само екран за това което предстои. Всички хора започнаха да го осъзнават и вече няма нужда да се поставят сами под строга карантина.

Следващата стъпка е включването на 5 G кулите! Когато това стане хората ше започнат да падат като мухи. Тогава всъщност ще са необходими много ковчези и хладилници за трупове.

Зад всички събития и действия не се вижда желание от страна на нито едно правителство или транснационалните корпорации да стъпят в бъдещето с добри намерения. ПОДГОТВЯ СЕ ВОЙНА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО С ПОМОЩТА НА 5 G ТЕХНОЛОГИЯТА. 5 G ИЗЛЪЧВАТЕЛИТЕ, КОИТО СА ИНСТАЛИРАНИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ХОРАТА, ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ ЗА ПО-ДОБРА И ПО - БЪРЗА ТЕЛЕФОННА И ИНТЕРНЕТ КОМУНИКАЦИЯ Е ЛИЦЕМЕРНА ЛЪЖА И ПРИКРИВА ИСТИНСКИТЕ ЦЕЛИ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ.

Изглежда, че тихичко и мълчаливо ще бъдем избити в поредната световна война, която ще е последната за нас без да осъзнаваме, какво точно се случва.

Защо да използваме атомни бомби, когато човек може да бъде манипулиран, лъган," печен" като в микровълнова печка и да се вменява твърдение, че виновникът и причинителят на смъртните случай е корона вирусът.

Целта на всичко това е всички материални ценности да бъдат получени от злият, алчен и невидим враг на човешката раса.

С мащабите на световен концлагер хората ще изчезнат, а газови пещи няма да са нужни, защото микровълновата технология разположена в планетарен мащаб, ще замени всички известни до момента инструменти за геноцид... Това не е просто обикновен фашизъм, това е новият фашизъм, който ще се постарае да унищожи човечеството, което е потънало в конформизъм и не подозира нищо.

Не може да се мълчи за това! Трябва да се крещи за това!

Предавам ви тази информация с риск да Ви скандализирам, но в никакъв случай не е за да се страхувате. Просто ви споделям нещо, което е нужно да кажем на всички, иначе скоро всички ще си тръгнем. Във всички градове по света кулите чакат. Рентгеновите апарати и радиацията са нищо в сравнение с 5 G.

Елитът има своите подземни градове, в които може да живее защитен и незасегнат от тези условия, докато човечеството не бъде редуцирано до обем, който е определен от шепа нечовеци с много пари и власт.

Препратете тази информация и на другите, защото ако не се мобилизираме утре ще бъде късно. Трябва да се действа днес по този въпрос от всички, за да не се случи. Разпространете тази информация, отидете и протестирайте срещу кулите, поискайте от онези, които днес са толкова „загрижени” за здравето Ви, да Ви бъде отговорено веднага, защото утре ще е твърде късно…

Ще умрат много хора, яко ще умрат-Ще видиш…! ” Какво ли искаше да каже "поетът" с пагони !?!

=======================================================

Дейвид Айк: Когато сте в състояние на страх, а страхът – това е много бавна и нискочестотна вибрация, толкова повече ще виждате въплъщения на страх наоколо.

И цялата система за манипулиране на масите е изградена на управление чрез страх. Опитват се да ни държат под стреса на притесненията за утрешния ден и върху съжаленията за вчера. Това ни поставя в състояние на бавните вибрации. Ние трябва да бъдем много внимателни с това, в което вярваме за бъдещето.

В холографската реалност, колкото повече зависите от системата на убежденията, толкова повече ще създавате това, в което сте убедени, че вярвате. Всяка мисъл създава самата реалност, която расте като паяжина.


  =================================================
 

ЧИПИРАНЕТО В АМЕРИКА ЗАПОЧНА !


https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=hRtYP76NRQ4&feature=emb_logo


АНТИХРИСТА Е ВЕЧЕ ТУК !
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИГОТВИМ ЗА НАЙ - ЛОШОТО !


 =====================================================

ПАНДЕМИЯ НА БЕЗВЕРИЕТО !

Забраненият да проповядва и да служи, йеросхимонах Сергий Романов, игумен на Средноуралския женски манастир

..........................................................

Свещеници, - от кого се плашите? Къде е вярата ви? Какво ще кажете на Христа, какъв отговор ще дадете на Страшния Съд, как ще живее народа Божий, без изповед и причастие? Как ще си плащате данъците (когато църквите са затворени)? Средният и дребен бизнес са унищожени, хората нямат работа и пари.

 

И същите хора, които ни затвориха под домашен арест, вече предупреждават за втори етап на епидемията. И че ще ваксинират, а във ваксината ще има (микро или нано) чипове. И за масите те ще са смъртоносни. В началото ще има прояви на възторжена дяволска загриженост за хората, от страна на властите и лекарите, но после ще дойдат мъки и смърт. Смърт, не само физическа, но и духовна. И вечно поддалите се вечно ще населяват ада. Затова, бъдете внимателни!


 

Сега върви тестиране (т.е заразяване) на армията, флота и ФСБ, прокуратурата, милицията и Росгвардията. За тях ваксините и чиповете ще са чисти, без смъртни случаи. А чрез чипираните ръководители ще действа "изкуственият интелект", който е без жалост и състрадание. После те ще принудят и своите подчинени, да минат по същия път. И след това вече, те ще са наказателни служби, унищожаващи своя народ и своите близки и роднини.


Слуги на народа, пред кого давахте клетва? Вие сега доброволно-принудително служите на слугите на антихриста, т.е. на политическото ръководство, депутатския корпус и цифровизаторите, макар че сте давали клетва да защитавате отечеството, от вътрешни и външни врагове, и да служите в интерес на руския народ. А сега ви предлагат ваксини и чипове, и ще станете доброволни самоубийци, като езичниците, които живеят по правилото: днес вземи от живота всичко, а утре, ако ще и потоп. Така ви отнемат правото на свобода и живот.



В съвета на американския президент, по национална сигурност, Збигнев Бжежински, още през  2009 година e казал: 


"Новият Световен Ред, под хегемонията на САЩ, се създава против Русия, за сметка на Русия, и върху отломките на Русия! Тази криза няма да приключи, ни през август, ни септември, ни ноември. Нито 2010 година, нито 12-та, ни 15-та година, и т.н. Тази криза няма да приключи никога, преди да постигнем своите цели. А нашите цели са ви добре известни: Единно световно Правителство е това, което ни трябва, и то ще бъде формирано, независимо, харесва ли се това някому или не. Вие сами ще ни помолите за това, защото нататък ще бъда само по-лошо и по-лошо; по-лошо и по-лошо. А за това е нужно много повече от икономическа парализа, нужни са войни, глад и епидемии, по целия свят". 


А кой изпълнява днес в Русия, нарежданията на Бжежински? Отговорете ми! Царят идва, и скро ще видите, че тази мракобесна политическа власт ще изчезне. Нима може да се има доверие на тази власт, която призовава народа, който я храни, към самоубийство и унищожаване на всичките й нравствени и духовни ценности? Тази власт е от сатаната.


Ционистите казват, че руския народ не може да се превъзпита, и трябва да бъде унищожен. Което сега и прави политическото ръководство на Русия. Което е напълно в ръцете на международното правителство.


Политическата обстановка сега е такава, че докато не е късно, путинската коалиция трябва да предаде пълномощията си и да напусне пределите на страната. Един от ръководителите на бившите съюзни републики заяви, че в Рисия може да се въведе ред за три дни.


Какво е правел Господ с развратниците, блудниците, содомитите и педофилите? Имало е световен потоп, после Содом и Гомор били изтрити от лицето на земята, . И на тяхно място възникнало Мъртво море.


Хитлер, подставено лице на световния ционизъм, унищожил всички масонски ложи и масони (до 2000 души от тези нехора), в Германия и Европа. За слугите на сатана жътвата сега е съзряла в целия свят. Дяволът, с ръцете на Световното Правителство и неговите помощници, ще лишава от живот тези, които са готови за ада.


Не се заблуждавайте, за вас, масоните живеещи в Русия, са тези думи. Бог  не командва волята (на хората). На всеки човек е даден избор, с Бога или със сатаната. Защо и за кого ще дойдат пророците Енох и Илия, Йоан Богослов и преподобния Серафим Саровски? За да изобличат, не само злото, но и носителите на злото. За всеки има време за покаяние и промяна на отношението му към Бога, към Отечеството и към народа. Затова ви призовавам всички вас, да излезете от затвора на страха, плача, безизходността, унинието и отчаянието. Излизайте на улиците и защитавайте бъдещето си, гласът на народа е глас на гнева Божий.



Сатанинското ръководство и депутатският им корпус, открито говорят за чипиране, чрез ваксинация на цялото население на Русия. Което означава, доброволно да идете на самоубийство и вечни мъки.


Бил Гейтс цинично и открито казва, че трябва да се намали населението на света, с повече от 90 процента. Неговите ваксини отнеха живота на много, много хора. В Индия, след ваксинация, 500 хиляди деца бяха парализирани. А какво стана в Пакистан, Китай, Америка, Русия и други страни, от този сатанински произвол? Тази дяволска "загриженост" за здравето на населението на дело се превръща в негова гибел. Защо мълчат архиереите, властите, воинството?

ЗАЩО ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ МЪЛЧИ ЗА ВЪПИЮЩОТО

БЕЗЗАКОНИЕ, ЗА ОТКРИТИЯ ПРИЗИВ НА ШЕПА САТАНИСТИ, 

ЗА УНИЩОЖАВАНЕ 

НА ПОЧТИ ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО?


Бил Гейтс е вселенски престъпник, който открито изказва ненавистта си към човешкия род. Нима той не е фашист, него трябва да осъдят, като Хитлер, него и подобните му в Русия, в обкръжението на Путин, позоваващи се на мнима загриженост за гражданите на Русия, а осъществяващи плановете на Бил Гейтс в нашата страна. Нима това не е фашизъм и расизъм. Те също са в категорията на престъпниците против човечеството. Постановлението на международния съд, на Нюрнбергския процес, няма срок за давност. Затова те сега, от всички нас искат доброволно съгласие за обработка на личните ни данни, а после за ваксинация и чипизация. И всичко това, доброволно-принудително, както е написано в Апокалипсиса (Откровението на Йоана).

Бъдете внимателни! Те бързат, заедно с ваксинациите, да чипират населението, понеже се плашат да не въстанете в защита на децата си.

Трудно ми е да разбера престъпното ви равнодушие към семействата и децата ви, вместо да разобличавате злото и неговите носители. От кого се плашите, армията и флота, и силовите структури? Пред кого сте се клели? Пред Родината или пред шепата сатанисти?

Чужда болка няма. Руския народ, сатанинската власт затвори под домашен арест, поради мнима загриженсот за здравето му. Вече са налице плачевните резултатите от тази сатанинска загриженост. Десетки и стотици пъти повече са умрели от туберкулоза, отколкото от коронавирус. С десетки проценти е увеличен броят на самоубийствата. Милиони руски граждани, емигранти, останаха без средства за съществуване, без работа, без храна и хляб. Мишустин, Кудрин, депутатите и другите цифровизатори, които провеждат фашистка и расистка политика, и искат да поставят на десните ни ръце печата на антихриста. За тях няма ни закон, ни съд. Беззаконието настъпва срещу закона. Те считат, че имат най-мощната защита на земята, от страна на сатаната и Световното Правителство. 


Православни народе, къде е вярата ни? Нали Господ, Творецът на видимия и невидим свят, е казал, че и косъм няма да падне от главата ви, без волята Божия. Сатаната е низвергнат от Бога в ада, от кого се боите, от кого се плашите? От дявола или от демоните в човешки вид, които нямат власт над вас? У нас може да има само един страх, не от физическата смърт, нито от затвора, нито от мъчения. Има само един страх, страхът Божий, страхът, да не огорчим Бога с нарушаване на Заповедите Божии. Т.е. да не предадем Христа, а смърт няма, има вечен живот, или с Бога в рая, или със сатаната в ада.


Моля моята беседа да се възприема от гледна точка на вечността. Боязливите и страхливите Царството Божие няма да наследят. Богу нашему слава, сега и винаги и во веки веков. Амин.
Христос Возкресе. Воистина возкресе! Амин.

http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_22013/

Превод, Григор Симов


  =========================================================


 

Никой служител не може да служи на двама господари; защото или ще намрази единия и ще обикне другия, или ще се привърже към единия, а другия ще презира. Не можете да служите на Бога и на мамона!   Лука 16:13

Коментар от Уилиям Макдоналд за Лука 16:13

Абсолютно невъзможно е човек да живее едновременно и за материалните облаги, и за Бог. Ако ние сме подвластни на парите, няма да можем истински да служим на Господа. Натрупването на материални богатства изисква да им отдадем най-ценните си усилия. Така ние ограбваме Бог от това, което Му принадлежи по право, и ставаме двойнствени в нашата вярност, тъй като подбудите ни вече не са само чисти. Решенията ни не са безпристрастни, защото там, където е богатството ни, там е и сърцето ни. В усилията си да спечелим богатство, ние ставаме служители на мамона. Не е възможно да служиш и на Бог, и на мамона едновременно. Мамонът иска от нас всичко, което имаме и сме - вечерите, почивните ни дни и цялото време, което трябва да отдаваме на Господа.

image




Гласувай:
61


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2470105
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031